Fikret Orman'dan Talisca için olay sözler, ve transfer müjdesi!

13.06.2018 - 18:43 | Son Güncellenme: 13.06.2018 - 21:43

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan kaç transfer yapacaklarını açıkladı. Orman, Talisca, Tosic ve Quaresma hakkında da konuştu.

Fikret Orman'dan Talisca için olay sözler, ve transfer müjdesi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündeme yönelik açıklamalar yaptı. Orman transfer konusunda çarpıcı sözler söyledi. Talisca'yıı eleştiren Orman, Oğuzhan Özyakup konusunda ise müjdeyi verdi. 

Yayıncı kuruluş beIN Sports'a konuşan Orman'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde,

Fikret Orman'dan rakiplere FFP göndermesi

Beşiktaş'ın mali durumu 3 rakibimizden de iyi. Gördüğünüz gibi onlar UEFA tarafından görüşmeye çağrılıyor ama Beşiktaş'ın böyle bir durumu yok. Bize de 'Başkanım git Ronaldo'yu al' diyorlar. Bunu alabilme potansiyelini taraftarın görmesi güzel ama döviz konusunda problem yaşayacağımız kesin. Taraftarın ayağının yere basması lazım.

Talisca için olay sözler, Oğuzhan müjdesi

Talisca hayatı para üzerine kurulmuş bir insan. Oğuzhan imzaladı. Zaten imzalıydı, ben de imzaladım, yakında KAP'a bildiririz. Geçen sene performansından memnun değildik, bu sene daha iyi şeyler bekliyoruz ondan.

Fernandes, Beşiktaş'a dönüyor mu?

Fernandes gelmek istiyor. Gidiş şeklinden memnun değildim ama bir insan hatasını kabul ediyorsa, ikinci şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Quaresma'da yaptık, iyi oldu. Manuel ile ilgili taraftarın bir isteği var, bir konuşmam lazım.

Emre Akbaba, Deniz Türüç ve Atiba açıklaması

Emre Akbaba ve Deniz Türüç'ün kulüplerinin büyük beklentileri var, bu yüzden şu anda gündemimizde değiller. Atiba 1 sene daha oynamak istiyor, biz de önerdik. Eğer daha iyi kontrat bulursa, o kendisinin bileceği iş.

"Demba Ba 3 mislini aldı"

Bir santrafor arayışımız elbette var. Demba Ba'yı istedik, kontrat da önerdik.  Fakat; Çin'den çok uçuk, bizim önerdiğimizin 3 misli fazlasını aldı. Demba Ba çok iyi bir çocuk, bu konuda ayıp edildi. Biz istediğimiz için Göztepe'ye gitti, olur verdik de gitti.

Orman: Aboubakar konusunda gerçekler var

Vincent Aboubakar ile ilgili gerçekler var. Geçen sene de o gerçekler vardı. Biz neyi, ne için yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Herkes kendi işini yapsın.

Orman: Trabzonspor, Burak'ı gönderirse düşünürüz

Burak şu anda Trabzonspor'un oyuncusu. Bildiğim kadarıyla Trabzonspor, Burak'ı bonservis bedeli ödeyerek aldı. Burak'ın çok iyi kontratı var. Burak'ı ben şöyle nitelendirdim; Burak, çok iyi bir Beşiktaşlı, babası ve ailesiyle de görüşüyorum. Burak, çok iyi bir Beşiktaşlı olduğu için sahip çıktım. Trabzonspor, bizim dost camiamız. Ben Burak'ı Beşiktaş'a transfer etmek için değerlendirmiyorum.

Erdal Torunoğulları ve Gomez konusu

Erdal Torunoğulları'na, "Kendini basında sihirbaz gibi gösteriyorsun ama görevlendirmeleri ben yapıyorum, seni transfer görüşmesine ben gönderiyorum, yok öyle bir olay" dedim. Mario Gomez, Beşiktaş'a gelirken bir senaryoyla gelmişti. O senaryoyu uyguladı ve gitti.

Şenol Güneş'in yardımcısı olacak mı?

Şenol hocamızın Türkiye'de bazı misyonları var. Çok önemli futbolcular yetiştirdi. Cenk Tosun'un Premier Lig'de oynamasında büyük bir payı var. Şenol hoca, Tamer Tuna'yla birlikte teknik direktör konusunda da katkısını görüyorsunuz. Şenol hoca yanında hoca yetiştirmeli. İlhan'ın kesin çalışmasını istiyorum. Fakat İlhan'ın kendisiyle ilgili karar vermesi lazım. İlhan, Beşiktaş'ın evladıdır. Guti çok önemli bir kariyeri var. Biz de görev alabilir. Guti'yle görüşürüm. Marcelo evladım gibi hala görüşürüz. Bunlar bizden kopamazlar. Yardımcı antrenör olacak. Bu konu benim tek başıma karar vereceğim bir şey değil. Bu yardımcı hoca yerli ya da yabancı olabilir. İlhan-Guti birlikte de olabilir. 

Fikret Orman: Fenerbahçe ile ne derdim olabilir?

Ali Koç bizimle aynı dili konuşan bir başkan. Bizim düşmanlığımız yok, rekabetimiz sahada. Bunu kavgaya dönüştürmek doğru deği. Benim Fenerbahçe ile ne derdim olabilir? Benim en yakın arkadaşlarım Fenerbahçelidir. Ercan Saatçi benim çok yakın arkadaşımdır, çok iyi Fenerbahçelidir. Fenerbahçe'yle rekabetimiz sahada olacak. Ali Bey'in babası Rahmi Bey bizim çok sevgili büyüğümüzdür, divan kurulu üyemizdir. Hatta Ali Bey başkan seçildikten sonra Rahmi Bey'e mektup yazdım tebrik için.

Ufuk Sarıca ve Serkan Reçber sözleri

Ufuk Sarıca'yla 1 yıllık sözleşmemiz var. Yeni formalarımız da bayramdan sonra çıkacak. Temmuz ayının ilk haftası başlayacak. Serkan Rençber'in görev tanımı ise; scout - altyapı. Transferde yönetim karar verecek. Ümraniye'ye güzel bir akademi kuracağız. A Takım ile bağlantısı yok! 'Şenol Hoca’nın başına geldi' dediler fakat böyle bir şey yok!

"Herkesten daha iddialı bir Beşiktaş olacak"

Bu sene herkesten daha iddialı bir Beşiktaş olacak. Kombinelerimiz çıktığı anda tükendi, taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bize inanan bir taraftarımız var. Hedefimiz Bakü'de kupayı kaldırmak. Herkese iyi bayramlar diliyorum.

Senin için hazırladığımız haberler