Fikret Orman'dan yakın takip

03.10.2019 - 08:05 | Son Güncellenme: 03.10.2019 - 11:05

Fikret Orman'dan yakın takip
Cengiz Malgır/MilliyetBeşiktaş'ta başkanlık görevini bırakacağını ve aday olmayacağını açıklayan Fikret Orman ve yöneticiler Wolverhampton maçı öncesi Nevzat Demir Tesisleri'ne çıkarma yaptı.

Basın toplantısına katıldı

Sürpriz bir biçimde teknik direktör Abdullah Avcı'nın düzenlediği basın toplantısına katılan Orman, Atiba ve tecrübeli teknik adama elini kaldırarak selam verdi.

Antrenmana geçti

Yaklaşık 5 dakika toplantıyı takip eden Beşiktaş Başkanı, daha sonra yönetici Deniz Atalay ile birlikte antrenmanı izlemeye gitti.

Wolverhampton maçı öncesi Nevzat Demir Tesisleri'ndeki son antrenmanı takip eden Başkan Orman ve kurmayları sancılı dönemden geçen oyunculara moral verdi.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idman saat 19.00'da başladı. Siyah beyazlı takım çalışmasını tam kadro gerçekleştirirken, idmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak yapıldı. Bu bölümde ısınma hareketleri yapan siyah beyazlılar, idmanın basına kapalı olan bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanı Orman'ın yanı sıra yöneticiler Ahmet Ürkmezgil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay da takip etti. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler