Fikret Orman'dan yayın ihalesi açıklaması

02.07.2019 - 20:47 | Son Güncellenme: 02.07.2019 - 20:47

Fikret Orman'dan yayın ihalesi açıklaması! Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman, yayın ihalesinin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"İyi bir ilişkimiz var"

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman ise yaptığı açıklamada, Yayıncı kuruluş yöneticileriyle bizim çok iyi bir ilişkimiz var. Bütün kulüpler de yayıncı kuruluşla ilişkilerini iyi götürmeye çalışıyor. Türk futbolunun yukarı gidebilmesi için marka değeri ile alakalı çalışmalar yapılması gerekli. Daha çok ürünün pazarlanması ve parlatılması gerekli." dedi.

"Ortada yapılmış bir sözleşme var"

Orman, "Bunlar bir tek BeIN Sports'un değil kulüplerin de içinde olması lazım. Digiturk'ün Türkiye'deki yapmış olduğu yatırımlara bizim de katkı sunmamız lazım. Aramızda bunları konuştuk, gayet de güzel geçti. Türkiye'de bir sıkıntılı bir süreç var ama ortada yapılmış bir sözleşme var. Kulüplerimizin durumu da ortada. BeIN Sports'a faydalı olmayacağız demek değildir bu. Hep birlikte bu pastayı nasıl büyütürüz onun çalışmasının içinde olmamız lazım şeklinde konuştu. 

 

Senin için hazırladığımız haberler