Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Yeni Başantrenörünü Belli Oldu

Akın Ungan
02.02.2023 - 19:26 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 19:35

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın yeni başantreörünü açıkladı. Alberto Giuliani, Filenin Efeleri'nin başına geçti.

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Yeni Başantrenörünü Belli Oldu

AJANSSPOR HABER

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın yeni başantreörünü belli oldu. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), konuyla ilgili açıklama yaptı.

Alberto Giuliani yeni başantrenör oldu

Türkiye Erkek Voleybol Milli Takımı'nın yeni başantrenörü Alberto Giuliani oldu. TVF, İtalyan çalıştırıcının takımın başına geçtiğini resmen açıkladı. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, açıklamalarda bulundu.

Resmen açıklandı

Federasyonun resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruda yeni başantrenör açıklandı. Yapılan bilgilendirmede, "A Milli Erkek Voleybol Takımımızın başantrenörlük görevine İtalyan antrenör Alberto Giuliani getirildi" ifadeleri kullanıldı.

Üstündağ: "Alberto Giuliani’yi Filenin Efeleri’nin başına getirdik"

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, konuyla ilgili açıklama yaptı. Üstündağ, “A Milli Erkek Voleybol Takımımızda bugün itibariyle yeni bir dönem başlıyor. Daha önce ülkemizde başarıyla görev yapan İtalyan başantrenör Alberto Giuliani’yi Filenin Efeleri’nin başına getirdik" dedi.

"Giuliani elde ettiği başarılarla kendisini ispatlamış bir antrenör"

Sözlerine devam eden TVF Başkanı, "Giuliani elde ettiği başarılarla kendisini ispatlamış bir antrenör. Erkek Milli Takımımız için doğru bir tercih yaptığımızı düşünüyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, Türk voleybolu için hayırlı uğurlu olmasını arzu ediyorum" şeklinde konuştu.

Sosyal medyadan duyuruldu

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise İtalyan başantrenörün bir görseli kullanıldı. Paylaşıma, "Filenin Efeleri’nin Yeni Başantrenörü Alberto Giuliani!" notu düşüldü.

Giuliani: "Türkiye'ye dönüyorum ama Milli Takım'ın başına geçmenin onuruyla..."

Alberto Giuliani, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Birkaç yıl sonra Türkiye'ye dönüyorum ama Milli Takım'ın başına geçmenin onuruyla... Bana bu fırsatı veren başkana ve federasyona teşekkür ederim"

Senin için hazırladığımız haberler