Filenin Sultanları kampında sürpriz genç isim

Aleyna Gürgen
10.07.2024 - 10:29 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 10:39

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları antrenmanında genç voleybolcu Dilay Özdemir de yer aldı. İşte detaylar...

Filenin Sultanları kampında sürpriz genç isim

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için çalışmalara başladı. Ekibin antrenmanında ise 2005 doğumlu milli voleybolcu Dilay Özdemir'in olması dikkat çekti.

Dilay Özdemir de antrenmandaydı

Filenin Sultanları, Paris için kadrosunu bildirdi. Milliler, olimpiyat oyunları için çalışmalarına da başladı. Bugün antrenmanlardan gelen görüntülerde ise Dilay Özdemir'in de takımla çalıştığı fark edildi. 

"Milli takıma ilk seçildiğimi öğrendiğimde..."

Dilay Özdemir bu yıl Milletler Ligi ile ilk kez A Takımı'nda yer aldı. Genç pasör Özdemir takıma seçildiğini öğrendiğinde yaşananları TRT Spor için şu sözlerle anlattı: "Milli takıma ilk seçildiğimi öğrendiğimde yanımda annemle babam vardı. Annem direkt ağlamaya başladı. Hem ailem hem arkadaşlarım beni çok tebrik ettiler. Kendi açımdan konuşmam gerekirse ben öncelikle çok heyecanlandım. Gün saymaya başladım, geceleri düşünmeye başladım ve heyecandan uyuyamaya başladım. Ablalarımla beraber oynamak, böyle bir staffla oynamak beni de daha ileriye itecektir eminim." 

İlgini Çekebilir
Olimpiyat kodrosunda yoktu: Simge Aköz'ün sevgilisinden paylaşım geldi
Habere Git

Özdemir, Beşiktaş'ta

Dilay Özdemir, 15 Ağustos 2005 tarihinde dünyaya geldi. 2021-23 yılları arasında Beşiktaş formasını giyen 187 cm boyundaki pasör Özdemir, Eczacıbaşı ve Karayolları kulüplerinde de yer aldı. Genç voleybolcu geçtiğimiz günlerde ise Beşiktaş ile yeniden anlaşmaya vardı. 

Senin için hazırladığımız haberler