Filenin Sultanları çeyrek final aşkına! Rakip Çekya...

29.08.2021 - 16:01 | Son Güncellenme: 29.08.2021 - 16:14

Son dakika haberleri... A Milli Kadın Voleybol Takımımız, CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nın son 16 turunda bugün Çekya ile kozlarını paylaşacak. İşte detaylar...

Filenin Sultanları çeyrek final aşkına! Rakip Çekya...

AJANSSPOR - HABER

 

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'ndaki serüvenini emin adımlarla sürdürüyor. D Grubu'nu namağlup, birinci sırada tamamlayan Filenin Sultanları, çeyrek final için Bulgaristan'ın Filibe kentinde Çekya ile mücadele edecek. Milliler, bu turu geçmeleri halinde Polonya-Ukrayna maçına odaklanacak. 

Gruplarda tam hakimiyet!

Turnuvaya D Grubu'ndan katılan Filenin Sultanları, 5 maçın tamamında yenilgi yüzü görmedi. Turnuvanın ev sahibi ülkelerinden Romanya'yı 3-1, Ukrayna'yı 3-0, Finlandiya'yı 3-0, İsveç'i 3-0 yenen milliler, grup liderliği maçında Hollanda'nın karşısına çıktı. O maça kadar Türkiye ve Hollanda kayıpsız ilerliyordu. D Grubu'nun en dikkat çeken maçını da Sultanlar 3-0 kazanmasını bildi. Böylece, son 16 turundaki rakibimiz B Grubu'nu 4. sırada tamamlayan Çekya oldu. 

Türkiye - Çekya maçı ne zaman?

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, Çekya ile oynayacağı son 16 turu maçı 29 Ağustos Pazar günü (bugün) saat 17.30'da TRT SPOR YILDIZ kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, TRT'nin internet adresinde de maç yayını yapılacak. 

Guidetti: "Takımımı tebrik ediyorum..."

Hollanda maçından sonra TRT muhabirine açıklamalarda bulunan A Milli Kadın Voleybol Takımının Başantrenörü Giovanni Guidetti: “Takımımı tebrik ediyorum. Gruptaki ilk zorlu karşılaşmamızı oynadık. Çok kötü bir başlangıç yapsalar da daha sonra toparladılar ve inanılmaz oynadılar. Bu oyuncu kadrosuna çok saygı duyuyorum ve onları tebrik ediyorum.” diye konuşmuştu. 

Kaptan Erdem: "Çok mutlu ve gururluyuz..."

A Milli Kadın Voleybol Takımının kaptanı Eda Erdem de Hollanda maçının akabinde: “Çok mutlu ve gururluyuz, 5’te 5 ile Bulgaristan’a gidiyoruz. Heyecanlıyız, ilk adımı bitirdik. İnşallah adımızı dörtlü finale yazdırmak istiyoruz. İnanılmaz bir destek görüyoruz, bize sadece sahada oynamak kalıyor.” ifadelerini kullanmıştı. 

TRT SPOR YILDIZ kanalının uydu bilgileri


TRT'nin yeni spor kanalı TRT SPOR YILDIZ kanalının uydu bilgileri şu şekilde:

  • TURKSAT: 11958 V 27500 5/6 (SD/HD)
  • Digitürk: 87. kanal
  • D-Smart: 86. kanal
  • KabloTV: 244. kanal
  • Tivibu: 85. kanal
Senin için hazırladığımız haberler