Filenin Sultanları sitem etti, business döndü

Akın Ungan
04.06.2024 - 21:02 | Son Güncellenme: 04.06.2024 - 21:08

Milletler Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD yolculuğunu ekonomi sınıfında yaptığı için sitem etmişti. Filenin Sultanları'nın dönüşü business oldu.

Filenin Sultanları sitem etti, business döndü

Voleybol Milletler Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ABD seyahatini ekonomi sınıfında 13 saatlik bir uçuşta gerçekleştirdi. Bu durum Filenin Sultanları'nın sitem etmesine yol açtı. ABD maçının ardından Türkiye'ye dönen temsilcimizin business sınıfında seyahat ettiği öğrenildi.

"Rahat geldik"

Business sınıfı bir uçuşla İstanbul'a gelen milli voleybolcular "Rahat geldik" demekle yetinirken, gidişte yaşadıkları sorunu pek konuşmak istemedi. Milli voleybolculardan Tuğba İvegin, ANKA muhabirine "Şu an konuşulacak konu bu değil bence. Galibiyetimiz var, en önemlisi bu" dedi.

ABD etabında 4'te 4

Tartışmalı ve yorucu bir yolculuktan sonra ABD'ye ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nin ABD etabında 4 maçını da kazanmayı başardı. En kritik maçta ev sahibi ABD'yi 3-2'lik skorla geçen Milliler, dünyanın 1 numarası olmaya devam etti.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları, ABD'yi altın sette yıktı!
Habere Git

ABD yolculuğu tepki çekmişti

ABD'ye giderken ekonomi sınıfında yer alan milli voleybolcular durumu sosyal medya hesapları üzerinden eleştirmişti. Yıldız voleybolcu Ebrar Karakurt, "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam, bize gelince ekonomi" ifadelerini kullanmıştı. Filenin Sultanları'nın ABD yolculuğunu ekonomide yapması tepki çekmişti.

Senin için hazırladığımız haberler