Filenin Sultanları'nda Hande Baladın ve Zehra Güneş sonrası bir sakatlık daha!

27.07.2024 - 09:12 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 09:24

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Hande Baladın ve Zehra Güneş'in ardından Cansu Özbay'ın da sakatlık sorunu olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Filenin Sultanları'nda Hande Baladın ve Zehra Güneş sonrası bir sakatlık daha!

Maçkolik'in Kurşun Pas programında Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Filenin Sultanları'ndan Cansu Özbay'ın ayak bileğinde çok ciddi bir sakatlık olduğunu aktardı.

Filenin Sultanları'nda Cansu Özbay endişesi

Filenin Sultanları geçtiğimiz haftalarda İlkin Aydın, Zehra Güneş ve Hande Baladın'ın sakatlıkları ile taraftarları endişelendirmişti. Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu ise açıklamalarında şunları söyledi: "Bence grup maçlarında Hande ve Zehra'yı oynatmayacak, onları riske atmayacak gibi, bu benim fikrim. En son duyduğum onların dışında Cansu'nun da ayak bileğinde çok ciddi bir sakatlık olduğu."

"Bütün kızların ağrıları var"

Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu açıklamalarının devamında ise "Kızları hastaneye götürsek hepsinde bir problem vardır, bu çok normal şeyler. Önemli olan bunu maça, antrenmana yansıtmayacak seviyede olması. Gizem Örge omzum kötü diyerek ağrılarım var demek istedi. Sakat olsa tek libero ile gitmezdi antrenör. Bütün kızların ağrıları var, Cansu'nun da ağrısı var." dedi.

İlgini Çekebilir
Tuğba Şenoğlu'nun babasının paylaşımı gündem oldu: Çok ayıp ettiniz çok
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler