Filenin Sultanları'ndan Arda Güler sevinci

Aleyna Gürgen
19.06.2024 - 11:43 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 11:55

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi final etabında mücadele etmeye hazırlanıyor. Filenin Sultanları antrenmanda ise Arda Güler sevinci ile poz verdi.

Filenin Sultanları'ndan Arda Güler sevinci

Filenin Sultanları, Milletler Ligi final etabı için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın manşet maçında galip gelen oyuncuları Arda Güler'in ikonikleşen sevincini yaptı. 

Filenin Sultanları, Arda Güler pozu verdi

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi çeyrek finalinde Polonya ile karşılaşacak. Milliler maç öncesinde ise çalışmalarına devam ediyor. Bugünkü manşet maçında ise kazanan ekipte yer alan milli voleybolcularımız Gizem Örge, Aslı Kalaç, Eda Erdem Dündar, Elif Şahin, Beyza Arıcı ve Ayça Aykaç'ın galibiyet pozunda Arda Güler sevinci ile poz verdikleri görüldü.

İlgini Çekebilir
Zehra Güneş paylaşımları ile hem gündem oldu hem takdir topladı
Habere Git

Türkiye - Polonya maçı ne zaman, hangi kanalda?

Filenin Sultanları, Milletler Ligi çeyrek finalinde Polonya ile karşılaşacak. Tayland’ın ev sahipliğinde Bongkok’ta oynanacak Türkiye - Polonya mücadelesi 21 Haziran cuma günü saat 16.30’da başlayacak. Maç, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler