Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'den sakatlık açıklaması: Omzum...

Aleyna Gürgen
23.07.2024 - 11:23 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 13:44

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Fenerbahçeli liberosu Gizem Örge yeni açıklamalarında omzunda bir problem yaşadığını belirtti. İşte detaylar...

Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'den sakatlık açıklaması: Omzum...

Filenin Sultanları'ndan libero Gizem Örge, Milliyet Skorer'den Serkan Özen için özel açıklamalarda bulundu. Örge'nin omzu hakkında söyledikleri ise dikkat çekti. İşte Gizem Örge, Derya Cebecioğlu ve Cansu Özbay'ın açıklamaları...

"Şu anda omzumla uğraşıyorum"

Gizem Örge açıklamalarında sakatlıklar için şunları söyledi: "Bu yaz çok zorluydu bizim için. Ben şu anda omzumla uğraşıyorum. Olimpiyata en sağlıklı ve iyi performans ile geçirebilmek için. Onun dışında daha büyük sakatlıklarla boğuşup dönmeye çalışan arkadaşlarımız var. Sağlık heyetimiz için çok zor bir yazdı. Sonuçta tam takım olarak antrenman yapamamanın verdiği handikap yaşadık. Elimizden ne geliyorsa artık. Sonuçta olimpiyata gidiyoruz. Sakat arkadaşlarımız inşallah en iyi şekilde dönerler."

"Performansımızı gösteremediğimizi düşünüyorum"

Cansu Özbay ise açıklamalarında olimpiyatların Milletler Ligi'nden farklı olacağını "Kesinlikle çok daha farklı olacağına eminim. Çünkü Milletler Ligi'nde dediğiniz gibi sakat arkadaşlarımız vardı. Çok yoğun bir tempoydu bizim için. O yüzden takım olarak yeterince kendi performansımızı gösteremediğimizi düşünüyorum. Yine de çok iyi mücadele ettik son ana kadar. Olimpiyatların bizim adımıza çok daha iyi geçeceğine emin olabilirsiniz." diyerek belirtti.

İlgini Çekebilir
Brezilya'dan şaşırtan olimpiyat kararı
Habere Git

Cebecioğlu'ndan olimpiyat finali sözleri

Derya Cebecioğlu ise kendisine kariyerinin dönüm noktasının sorulması üzerine "Olimpiyatlarda oynayacağımız final maçı diyeceğim. Daha gelmedi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler