Filenin Sultanları'nın maçında akıl almaz Daniele Santarelli hatası

Aleyna Gürgen
16.05.2024 - 19:18 | Son Güncellenme: 16.05.2024 - 19:58

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın dün akşam 2024 Milletler Ligi'ndeki ilk maçı olan Japonya karşılaşmasında şaşırtıcı bir Daniele Santarelli hatası yapıldı.

Filenin Sultanları'nın maçında akıl almaz Daniele Santarelli hatası

Filenin Sultanları dün akşam 2024 Milletler Ligi'ndeki ilk maçında Japonya ile karşılaştı. Millelerin 3-2 kaybettiği maçta ise başantrenörümüz Daniele Santarelli ile ilgili yapılan bir hata taraftarların gözünden kaçmadı. 

Santarelli ile Guidetti karıştırıldı

Antalya'daki Japonya - Türkiye karşılaşması öncesi salondaki dev ekranda Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörünün adı gösterildi. Daniele Santarelli'nin isminin gösterildiği anlarda ise ekrana Santarelli'nin değil Türkiye'nin bir önceki başantrenörü Giovanni Guidetti'nin fotoğrafı geldi. Hatanın fark edilmesi ile ekrandaki görüntü saniyeler içinde değiştirildi. 

Sultanlar, Milletler Ligi'ne mağlup başladı

Filenin Sultanları dün akşamki Japonya karşılaşmasında setlerde 2-0 geride kaldı. Maçın ilerleyen dakikalarında üst üste iki set bulan Milliler karşılaşmayı karar setine taşıdı. Karar setinde 11-15 mağlup olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımı 2024 Milletler Ligi'ne mağlubiyet ile başladı. 

İlgini Çekebilir
Santarelli'den kadro açıklaması: Çok fazla oyuncuyu izleyecek vaktim yok
Habere Git

Japonya, Türkiye'nin galibiyet serisini bitirdi

Japonya, Türkiye karşısındaki ve maçtan 3-2 galip ayrıldı. Türkiye kaybettiği bu maç ile 22 maçlık galibiyet serisini de bitirmiş oldu. Türkiye, 22 maçlık zafer serisinden önceki son mağlubiyetini de yine Japonya karşısında almıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler