Filenin Sultanları'nın rakibi belli oldu! Polonya...

29.08.2021 - 22:30 | Son Güncellenme: 30.08.2021 - 16:20

Son dakika haberleri... A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, CEV EuroVolley çeyrek finalindeki rakibi Polonya oldu. İşte detaylar...

Filenin Sultanları'nın rakibi belli oldu! Polonya...

AJANSSPOR - HABER

 

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, EuroVolley çeyrek finalindeki rakibi belli oldu. Bugün, turnuvanın son 16 turunda Çekya'yı 3-1 mağlup eden milliler, maçtan sonra rakibini beklemeye başlamıştı. Ukrayna ile Polonya maçının kazananıyla eşleşmeyi bekleyen millilerin rakibi Ukrayna'yı 3-1 mağlup eden Polonya oldu. 

Rakip yine B Grubu'ndan

D Grubu'nu birincilikle tamamlayan Filenin Sultanları, turnuvanın son 16 turunda B Grubu'nu 4. sırada tamamlayan Çekya ile eşleşmişti. Çekya'yı 3-1 mağlup eden milliler, çeyrek finalde aynı gruptan Polonya ile kozlarını paylaşacak. Polonya, Ukrayna’yı 21-25, 25-21, 25-22 ve 25-17'lik setlerle 3-1 mağlup etti. 

Türkiye - Polonya maçı ne zaman, hangi kanalda?

Türkiye ile Polonya arasında oynanacak EuroVolley Women çeyrek final maçı, 31 Ağustos Salı günü saat 20.30'da TRT1'den canlı yayınlanacak. Daha önce Filenin Sultanları'nın karşılaşmalarını TRT Spor Yıldız'dan veren TRT gelen tepkiler üzerine bu mücadeleyi 1. kanalına aldı.

Üstündağ: "Önümüzde 3 maç var..."

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, bugünkü Çekya zaferinden sonra: "Türkiye bir format üzerinde çok önemli performans sağladı. Bu başarı tesadüf değil. Emek, mücadele, özveri, sistem sonucu. İşimiz hala bitmedi. Bundan sonra önümüzde 3 maç var. 3 maç sonra altın madalya almak istiyoruz. Milli takım emin ellerde" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler