Filenin Sultanları'nın rakibiydi, Dominikli oyuncu Paris 2024'ten diskalifiye edildi

27.07.2024 - 14:14 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 14:30

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki rakiplerinden Dominik Cumhuriyeti'nde voleybolcu Lisvel Eve turnuvadan diskalifiye edildi.

Filenin Sultanları'nın rakibiydi, Dominikli oyuncu Paris 2024'ten diskalifiye edildi

Dominik Cumhuriyeti A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda doping krizi yaşanıyor. Ekibin orta oyuncusu Lisvel Eve doping testinin pozitif çıkması ile turnuvadan çıkarıldı.

Dominikli voleybolcu kadrodan çıkarıldı

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda mücadele edecek. Millilerin rakibi Dominik Cumhuriyeti'nde ise bir oyuncu şoku yaşanıyor. Kendisine yapılan doping testi pozitif çıkan Lisvel Eve, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndan diskalifiye edildi.

Eve'de doping testine dikkatsizlik açıklaması

Lisvel Eve ise açıklamalarında doping testinin pozitif çıkması hakkında şunları söyledi: "Bu son derece talihsiz bir durum. Kendimi çok kötü ve hayal kırıklığına uğramış hissediyorum. Milletler Ligi'nin son haftasında vücudumdaki sıvı tutulmasını kontrol etmek için kullandığım ilacı daha önce araştırmamış olmak benim için bir dikkatsizlik oldu."

İlgini Çekebilir
Tuğba Şenoğlu İvegin transfer oldu: İşte yeni takımı
Habere Git

Eve'nin yerine Gonzalez geldi

Dominik Cumhuriyeti'nde Lisvel Eve'nin doping nedeniyle kadrodan çıkarılması ile yerini +1 oyuncu olan Geraldine Gonzalez aldı.

Senin için hazırladığımız haberler