Filip Kostic transferinde devreye girdiler! Fenerbahçe ve Galatasaray...

Cem Ergün
28.06.2024 - 17:19 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 17:29

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Juventus'un 31 yaşındaki Sırp futbolcusu Filip Kostic için transfer iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Filip Kostic transferinde devreye girdiler! Fenerbahçe ve Galatasaray...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan basını, Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Juventus forması giyen Filip Kostic için yeni bir transfer iddiasını gündeme getirdi. 

Premier Lig ekibi devreye girdi

Tuttomercato imzalı habere göre; Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Filip Kostic'i transfer etmek için devreye girdi.

Haber detayında, İngilizlerin Kostic'i transfer etmek için oyuncuyla ve kulübüyle girişimlerde bulunduğu ifade edildi.

Palace'ın Avusturyalı teknik direktörü Oliver Glasner'in, Filip Kostic'i takımda görmeyi çok istediği belirtildi. Glasner, Sırp yıldız ile Alman ekibi Eintracht Frankfurt'ta da beraber çalışmıştı.

Fenerbahçe ve Galatasaray ile anıldı

La Gazzetta dello Sport'un geçtiğimiz günlerdeki haberine göre; Filip Kostic ile Türkiye'den Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği kaydedilmişti. Kostic için Sarı-Lacivertlilerin temaslara başladığı belirtilmişti.

Juventus performansı

Geçtiğimiz sezon Juventus'ta 34 maçta forma giyen Filip Kostic, gol katkısı veremezken 4 asiste imza attı. Kostic, EURO 2024'te de Sırbistan formasıyla 1 maçta mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler