Filip Novak: ''Lig bizim için zor bir duruma girdi, bu kabul edilemez...''

14.03.2021 - 21:31 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 21:39

Filip Novak, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ne kaybettiği Süper Lig 30. hafta maçının ardından açıklamalarda bulundu. Novak, bu karşılaşmada sarı - lacivertli formayla ilk golünü de kaydetti. İşte 30 yaşındaki oyuncunun açıklamaları...

Filip Novak: ''Lig bizim için zor bir duruma girdi, bu kabul edilemez...''

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe, sahasında Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu. Sarı - lacivertlilerin karşılaşmadaki tek golünü atan Filip Novak, ''İki farklı takım gibiyiz. İçeride ve dışarıda farklı oynuyoruz'' dedi.

'Taraftardan özür diliyorum'

Alınan mağlubiyetin kabul edilemeyeceğini söyleyen Novak, ''Şu an bizim için lig zor bir duruma girdi. Bu maçı kazanıp devam etmeyi düşünüyorduk. İki farklı takım gibiyiz. İçeride ve dışarıda farklı oynuyoruz. Bu sonuç kabul edilemez. Taraftardan özür diliyorum, bunun çözümünü bulmamız gerekiyor. Bunun çözümünü bilsem elimden geleni yapıp çözerdim. En yakın zamanda bunun çözümünü bulup şampiyonluk yarışında devam etmeliyiz'' şeklinde konuştu.

 

İlk golünü attı

Fenerbahçe Süper Lig’in 30. haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşırken, 35. dakikada Filip Novak ile 1-0 öne geçti. Bu tecrübeli sol bekin sarı - lacivertli forma ile attığı ilk gol oldu.

Gençlerbirliği maçına kadar gol ve asist katkısı bulunmayan Novak, bu sezon Fenerbahçe formasıyla ligde gol atan 19. oyuncu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler