Filipovski: 'Bizim için basketbol bayramı oldu'

28.01.2018 - 21:08 | Son Güncellenme: 28.01.2018 - 21:08

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında Banvit evinde Fenerbahçe'yi 63-61 mağlup ederken iki takımın başantrenörleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Filipovski, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti.

Çok iyi hazırlandıkları maçı kazanmanın mutluluğu içinde olduklarını belirten Filipovski, şunları kaydetti:

"Özellikle savunmada çok iyi işler yaptık. Çok iyi bir hücum performansıyla oynamasak da onları da savunmada durdurmayı başardık. Fenerbahçe Doğuş'a karşı aldığımız bu galibiyet takımın öz güvenini yerine getiriyor. O yüzden de çok önemli bir galibiyetti. Onun için bugün bizim için 'basketbol bayramı oldu' diyebilirim. Bugün buraya gelip bizi destekleyen taraftara çok teşekkür ederim. Bundan sonraki maçlarımızda da aynı sayıda taraftarı, aynı coşkuyu, aynı atmosferi görmek istiyorum. Çünkü böyle bir atmosferde, böyle bir taraftar önünde kazanmak daha kolay oluyor."

Fenerbahçe Doğuş cephesi

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic ise rakibin iyi mücadele ettiğini belirterek, Banvit'i galibiyetten dolayı kutladı.

Banvit'in kazanmak için çok büyük istekle oynadığını anlatan Obradovic, "Bizim de kazanma şansımız vardı. Maçın son iki pozisyonundaki ofansif savunma durumlarını konuşmak istemedim. Son maçlarda olduğumuz seviyede oynamadık. Bu yüzden de maçı kaybettik." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler