Filipovski: Karşıyaka'nın çok iyi bir taraftarı var

07.10.2016 - 15:42 | Son Güncellenme: 07.10.2016 - 15:42

Filipovski, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona çok zor bir maçla başlayacaklarını söyledi.

Banvit Başantrenörü Filipovski:

"Sezonun ilk maçı olmasına rağmen yine takımımdan iyi basketbol ve istediklerimi sahada yapabilen, çok istekli bir ekip görmeyi umuyorum"

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde sezonun ilk maçında yarın Pınar Karşıyaka'ya konuk olacak Banvit'in başantrenörü Saso Filipovski, "Sezonun ilk maçı olmasına rağmen yine takımımdan iyi basketbol ve istediklerimi sahada yapabilen, çok istekli bir ekip görmeyi umuyorum." dedi.

Pınar Karşıyaka'nın çok iyi bir taraftarının olduğunu belirten Filipovski, şöyle konuştu:

"Başantrenörleri Nenad Markovic çok iyi tanıdığım, iyi bir meslektaşım. Pınar Karşıyaka'nın kadrosunda yer alan Ponitka ile geçen yıl beraberdik. Sezona iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Özelikle Pınar Karşıyaka maçı için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Çok zor bir maç, iyi bir karşılaşma olmasını bekliyorum. Sezonun ilk maçı olmasına rağmen yine takımımdan iyi basketbol ve istediklerimi sahada yapabilen, çok istekli bir ekip görmeyi umuyorum."

Filipovski, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin Avrupa'daki en güçlü lig olduğunu belirterek, "Bu sene hem finansal hem de kalite olarak İspanya Ligi'nin önüne geçtiğini söyleyebilirim." ifadesini kullandı.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka ile Banvit arasındaki müsabaka, yarın saat 18.00'de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler