Filipovski: Sezonun son maçlarında play-off'a daha iyi bir şekilde hazır olmak için çalıştık!

26.05.2018 - 01:27 | Son Güncellenme: 26.05.2018 - 08:25

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Beşiktaş Sompo Japan'ı 83-75 mağlup edip seride durumu 2-0 yaparak yarı finale yükselen Banvit’in başantrenörü Sasa Filipovski, ''Biz hep beraber birbirini destekleyen, birbirine çok yardım eden bir takımız ve bunun sayesinde başarıyı kazandığımızı düşünüyorum.'' dedi.

Filipovski, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş Sompo Japan karşısında alınan galibiyetten dolayı oyuncularını kutladı.

Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini ancak bunda bile bir şeyler öğrendiklerini anlatan Filipovski, şunları kaydetti:

''Biz hep beraber birbirini destekleyen, birbirine çok yardım eden bir takımız ve bunun sayesinde başarıyı kazandığımızı düşünüyorum. Sezonun son maçlarında play-off'a daha iyi bir şekilde hazır olmak için çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu, iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Sanıyorum iki takım da çok güzel bir maç izletti seyredenlere. O yüzden Beşiktaş Sompo Japan’a da teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de bizi destekleyen seyirciye ediyorum.''

 

Senin için hazırladığımız haberler