Fenerbahçe, Inter'den Edin Dzeko'yu Transfer Etmek Üzere!

11.06.2023 - 08:59 | Son Güncellenme: 11.06.2023 - 12:59

Transfer haberleri... Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde kupayı Manchester City'e kaptıran Inter'in golcüsü Edin Dzeko'yu kadrosuna katmak üzere...

Fenerbahçe, Inter'den Edin Dzeko'yu Transfer Etmek Üzere!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'i şampiyon Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları erken başladı. Yeni sezon öncesi yıldız futbolcuları radarına alan sarı lacivertli yönetim, Şampiyonlar Ligi finalini Manchester City'e kaptıran Inter'in golcünü kadrosuna katmak üzere.

Inter'de ilk yolcu; Edin Dzeko

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İngiliz ekibi Manchester City'e 1-0 mağlup olarak kupaya veda eden Inter'de ilk yol ayrımı Edin Dzeko ile olacak. Ünlü gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Fenerbahçe, Edin Dzeko'ya yıllığı 4 milyon Euro'dan iki yıllık sözleşme önerdi. Bosna Hersekli futbolunun bu teklife çok sıcak baktığı ifade edildi. 

Şampiyonlar Ligi finalini tamamlayamadı

Inter'in İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City'yle karşı karşıya geldiği mücadelede Edin Dzeko karşılaşmayı tamamlayamamıştı.

Bosnalı golcü karşılaşmaya ilk 11'de başlarken dakikalar 57'yi gösterdiğinde maça devam edemedi. Yerini Lukaku'ya bırakan Dzeko'nun sakatlığının durumunun ise ciddi olmadığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni golcüsü %98 yüklendi
Habere Git

Dzeko transferini ilk Ajansspor duyurdu!

3 Haziran'da ilk olarak Ajansspor'un duyurduğu transferde son yaklaşılıyor.  Fenerbahçe'nin finalin ardından tatilini Türkiye’de yapacak olan Dzeko’yla bir görüşme gerçekleştirileceği belirtiliyor. Inter’den ayrılmasına kesin gözle bakılan Dzeko’ya Arap yarım adasının yanı sıra MLS’ten de talipler olduğu ifade ediliyor.

Edin Dzeko'nun performansı

2021/22 sezonunun başında Roma'dan Inter'e transfer olan 37 yaşındaki futbolcu, mavi siyahlı ekibin forması ile çıktığı 100 karşılaşmada 31 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler