Final Four'u ücretsiz izle

15.05.2015 - 12:29 | Son Güncellenme: 15.05.2015 - 12:29

Türk basketbolu bugün tarihi günlerinden birini yaşıyor. Avrupa'nın en iyi 4 takımı arasına kalan Fenerbahçe Ülker bugün Final Four serüvenine başlıyor.  

Temsilcimiz Madrid'de gerçekleştirilecek Final Four organizasyonunda ilk maçı ev sahibi Real Madrid ile oynayacak. Bu dev maç tuttur.com'da ücretsiz canlı yayınlanacak. Maçı şifresiz izlemek için tek yapman gereken ücretsiz üye olmak! Üstelik kupon yapma şartı yok! 

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin başında, daha önce Euroleague'de Partizan, Joventut Badalona ve Real Madrid ile 1'er defa, Panathinaikos ile 5 defa olmak üzere toplamda 8 defa 'şampiyonluk' yaşamış Zeljko Obradovic var. 

Sezonun en değerli oyuncusu seçilen Nemanja Bjelica ve Yükselen Yıldızı seçilen Bogdan Bogdanovic ile birlikte Goudelock, Vesely, Zizis, Emir, Semih en çok dikkat çeken isimler. 

Bu sezon CSKA Moskova, Olympiakos, Panathinaikos, Barcelona ve Maccabi Tel Aviv'i yenen Fenerbahçe, Real Madrid'i de listeye ekleyebilecek mi? 

Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip Real Madrid ise özellikle ev sahibi olmanın avantajına güveniyor. Tarihinde 8 Euroleague şampiyonluğu olan bir kulüp. Sergio Rodriguez, Rudy Fernandez, Andres Nocioni gibi NBA görmüş oyuncuları var. Bu sezon sahasında sadece 1 maç kaybetti. Unics Kazan’a 75-85 yenildiler. İki takımdan sadece biri kazanıp finale kalacak. Ancak bu dev maçın bahislerini tuttur.com'da oynayan herkes kazanacak. Uzman yorumları ile kazanmak için hemen ücretsiz üye ol!  

Final Four'da diğer eşleşme ise CSKA Moskova-Olympiakos. Bu karşılaşmayı da tuttur.com'a ücretsiz üye olarak izleyebilirsin. 

Senin için hazırladığımız haberler