"Final gibi iki maç oynayacağız"

12.10.2015 - 23:55 | Son Güncellenme: 12.10.2015 - 23:55

İsveç Milli Takımı'nın tecrübeli futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılmak için play-off'ta final gibi iki maç oynayacaklarını söyledi.

İsveç'in sahasında Moldova'yı 2-0 yendiği maçın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ibrahimovic, play-off'ta çok önemli maçlar yapacaklarını belirterek, "Final gibi iki maç oynayacağız" dedi.

Kura çekimi öncesi eşleşmek istediği herhangi bir ülke olup olmadığı sorusu üzerine 34 yaşındaki futbolcu, "Bu saatten sonra takım seçme gibi bir lüksümüz yok ama kurada daha önce hiç karşılaşmadığımız bir takımla eşleşmemizi isterim" şeklinde konuştu.

Ibrahimovic, play-off'ta mücadele edecek tüm takımların maçlara son derece konsantre bir şekilde çıkacağına vurgu yaparak, kendilerinin de bu maçlara hazır olduğunu ifade etti.

Bu arada tecrübeli futbolcu, Moldova maçının 54. dakikasında teknik direktör Erik Hamren tarafından oyundan alınmasına tekmeliklerini yere atarak tepki gösterdi.

Tecrübeli oyuncu, karşılaşmanın ardından bu konuyla ilgili bir soruya da, "90 dakika oynamaya gücüm var. Devam etmem gerekiyordu. Yine de hocanın kararına saygı duyuyorum" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler