Bandırmaspor - İstanbulspor Play-Off Finali Üniversitelilere Ücretsiz

Akın Ungan
31.05.2022 - 16:17 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 16:33

Bandırmaspor'dan Adem Yılmaz, TFF 1. Lig play-off finalinde Bandırmaspor - İstanbulspor maçı biletlerinin üniversite öğrencilerine bedava olacağını açıkladı.

Bandırmaspor - İstanbulspor Play-Off Finali Üniversitelilere Ücretsiz

Bandırmaspor Asbaşkanı Adem Yılmaz, yaptığı açıklamada, İstanbulspor maçının üniversite öğrencilerine ücretsiz olacağını duyurdu. Yılmaz ayrıca öğrencilerin Passolig kartlarının da ücretsiz olarak temin edileceğini söyledi.

"Takım inşallah Süper Lig'e çıkacak"

Adem Yılmaz, “Hemşehrilerimiz, Bandırmaspor yönetimi olarak inanılmaz bir heyecan var. Perşembe günü Allah izin verirse Bandırmaspor’umuzun final maçı olacak ve sezonu da güzel bitirmek istiyoruz. 1965 yılında kurulan bu takım inşallah Süper Lig'e çıkacak." dedi.

"Otobüs biletleri dahil passolig biletleri hepsini karşılayacağız"

Yılmaz, "Biletler bugün saat 12.00 itibariyle satışa sunulacaktır. Doğu ve güney cephesi tamamen Bandırmaspor’a tahsis edildi. Passolig'i olan herkes Bandırmaspor maçına gidebilecek. Sadece üniversite öğrencilerimize has, adet kaç olursa olsun, maça gelmek isteyen otobüs biletleri dahil passolig biletleri hepsini Bandırmaspor yönetimi olarak karşılayacağız” dedi.

Bandırmaspor - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Bandırmaspor ile İstanbulspor arasında oynanacak olan TFF 1. Lig play-off final maçı 2 Haziran Perşembe günü, saat 20.00'da başlayacak. Kocaeli Stadyumu'ndaki mücadele beIN Spots 1, beIN Sports MAX ve TRT Spor kanallarından canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler