Sivasspor ve Kayserispor final maçı öncesi Hikmet Karaman'dan sağduyu çağrısı

Orhan Gülek
26.05.2022 - 14:42 | Son Güncellenme: 26.05.2022 - 15:03

Kayserispor ile Sivasspor arasında yarın oynanacak 60. Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu.

Sivasspor ve Kayserispor final maçı öncesi Hikmet Karaman'dan sağduyu çağrısı

AJANSSPOR - HABER

Demir Grup Sivassspor ile Ziraat Türkiye Kupası finalinde Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maça giden her iki takım taraftarlar arasında yol güzergahında istenmeyen olaylar yaşandı. Taşlı saldırılar nedeniyle otobüslerin camlarının kırıldığı olaylar nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla güvenlik tedbirleri artırıldı. Taşkınlık çıkardığı belirlenen bazı taraftarlar jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

Yaşanan olaylar sonrası Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımdan bulunan Karaman, şu ifadeleri kullandı:

 

Karaman: "Sahada kardeşlik, tribünde kardeşlik"

 

"Hiçbir sportif başarı insan sağlığından, canından daha değerli olamaz. Bu güne dair ilk duam, komşu, kardeş Anadolu’nun iki güzel şehrinin güzel insanları selametle İstanbul’a gelsinler, sağ sağlim evlerine dönsünler. Sahada kardeşlik, tribünde kardeşlik !"

Berna Gözbaşı: "Biz dostuz"

Öte yandan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da yaptığı paylaşımda sağduyu ve centilmenlik çağrısı yaptı.

Gözbaşı "Anadolu için Kayserimiz için, Sivas için gurur günü. Biz dostuz, maç öncesi, sonrası, dönüş yolunda provokatörlere fırsat vermeyin, bu dostluğa gölge düşürmeyin. Teşekkürler Mecnun Başkan güzel dileklerin için" dedi.

 

Peki Ziraat Türkiye Kupası Finali Kayserispor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Kayserispor ile Sivasspor kozlarını paylaşacak. 26 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:45'te başlayacak. Mücadele A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler