Fiorentina'da Vicenzo Italiano, Başakşehir maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
27.10.2022 - 23:24 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 23:26

UEFA Avrupa Konferans Ligi 5. haftasında evinde Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup eden Fiorentina'da teknik direktörü Vicenzo Italiano, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Fiorentina'da Vicenzo Italiano, Başakşehir maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Daha önce bir üst tura çıkmayı garantileyen Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 5. haftasında İtalya temsilcisi Fiorentina'ya konuk oldu. Artemio Franchi Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Maç sonu Fiorentina Teknik Direktörü Vicenzo Italiano açıklamalarda bulundu.

"Bizi memnun eden bir akşam"

Italiano, takımının mücadele ettiği her alanda yeniden ayağa kalkmaya çalıştığını belirterek, "Evet benim için Serie A'daki kötü yenilgiden sonra bugün kazanmak önemliydi. İyi maçtı. Geriden gelip iyi dönüş yaptık. Bizi memnun eden bir akşam. Ben de takımım da bu sonuçtan dolayı mutluyuz." diye konuştu.

Gruba maç maç baktıklarını aktaran Italiano, "İlk amacımız gruptan çıkmaktı. Liderlik için son maça bakacağız. Son maçı da kazanmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Başakşehir liderliği son maça bıraktı... İlk kayıp
Habere Git

Italiano, kendi ligleri Serie A'da sıralamadaki yerlerinin iyi olmadığını, orada da yeniden ayağa kalkmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler