Fırat Aydınus ve Max Kruse, O Ses Türkiye'de!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Fırat Aydınus ve Max Kruse, O Ses Türkiye'de!

Son 5 Haber

İstanbulspor'da Barış Kanbak'ın yerine Fatih Tekke'nin yardımcısı Olcay Demir!

30 Ballon d'Or adayı belli oldu: Messi de listede!

TFF 3. Lig'de skandal hata: Küçükçekmece Sinop Spor 12 kişiyle maça çıktı!

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Beşiktaş'tan ayrılan Amir Hadziahmetovic'in yeni takımı belli oldu
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Fırat Aydınus ve Max Kruse, O Ses Türkiye'de!
TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Alman oyuncu Max Kruse ve TFF hakemlerinden Fırat Aydınus, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına çıkacak.
O Ses Türkiye 2020 Yılbaşı Özel Bölümünde Max Kruse ve Fırat Aydınus'un da sahneye çıkacağı açıklandı.
TV8'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye'nin 2020 yılbaşı özel bölümünün çekimleri yapıldı. 31 Aralık akşamı yayınlanacak bölümde hangi ünlü isimler var yavaş yavaş açıklanmaya başladı.
Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu üstlendiği, jüri koltuğunda Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan’ın yer aldığı O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel gecesinde yarışacak ünlü isimlerden bazıları belli oldu. Programın özel bölümünde, ünlü oyuncular Afra Saraçoğlu, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci, Şebnem Bozoklu, Şükrü Özyıldız, Tuvana Türkay, İbrahim Büyükak, Gupse Özay, Bergüzar Korel ile ünlü hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse, Tuvana Türkay , Beşiktaş’ın kalecisi Loris ve MasterChef jürisi Danilo Zanna yarışacak.
AJANSSPOR