Fırat Aydınus'tan Derbi İtirafı: "VAR'daki Hakan Ceylan Beni Uyarmadı!”

İsa Kethüda
05.04.2023 - 11:54 | Son Güncellenme: 05.04.2023 - 12:10

Eski FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus, geçen sezon oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında VAR'da Hakan Ceylan'ın kendisini çağırmadığını itiraf etti. Detaylar.

 Fırat Aydınus'tan Derbi İtirafı: "VAR'daki Hakan Ceylan Beni Uyarmadı!”

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz sezon oynanan Fatih Karagümrük-Alanyaspor maçıyla birlikte profesyonel hakemlik kariyerini sonlandıran eski FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus, bir itirafta bulundu.

Radyo Gol'de konuşan Fırat Aydınus, geçen sezon Kadıköy'de 2-2 biten Beşiktaş karşılaşmasında çaldığı penaltı sonrası VAR'da görev yapan Hakan Ceylan'ın kendisini çağırmadığını söyledi.

"Larin elle oynadı diye ben penaltı verdim"

Aydınus, "Geçen seneki Fenerbahçe-Beşiktaş maçını ben yönettim. Larin elle oynadı diye ben penaltı verdim. Benim açımdan sanki kolunu ileriye doğru çıkarmış ve topu istoplamış gibi gördüm. 

İlgini Çekebilir
Aslan'ın listesinde 2 dünya yıldızı! Görüşme...
Habere Git

"Çok itiraz var, diğer açılarını da görmek lazım"

VAR'daki Hakan Ceylan'a diyorum ki, bak ben böyle gördüm, diğer açılardan nasıl gözüktüğünü görmüyorum ve çok itiraz var diyorum. Benim açımdan penaltı gibi gözüktü ama diğer açılarını da görmek lazım dedim.

"Hakan açılardan izleyip nasıl beni çağırmazsın"

Baktı baktı ve bana dedi ki 'attırabilirsin'. Tamam o zaman dedim. Bir geldim seminerde, ya diyorum Hakan açılardan izleyip nasıl beni çağırmazsın diyorum. 

"Onları benim görebilme şansım var mı diyorum, yok"

Benim açımdan izlediğinde ne diyorum, penaltı diyor. İyi bak diyorum, 3 tane daha açı var diyorum. Onları benim görebilme şansım var mı diyorum, yok. E senin görebilme şansın vardı, gördün.

İlgini Çekebilir
Brezilya basını duyurdu! F.Bahçeli oyuncu sezon sonu ayrılıyor...
Habere Git

"Sen bu penaltıyı bana nasıl attırırsın diyorum"

Sen bu penaltıyı bana nasıl attırırsın diyorum. Bugün benimki aklım olsa hiç Hakan attırdı... Ben gideceğim bakacağım diğer açılara da, kardeşim bu kadar itiraz var derdim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler