Fırat Aydınus'tan Flaş Açıklama: "Hakemlerimize Maaş Ödenmemiş"

İsa Kethüda
04.09.2022 - 10:32 | Son Güncellenme: 04.09.2022 - 10:38

Hakemliğe veda eden Fırat Aydınus, TV8Buçuk'ta yayınlanan Son Karar programında Fenerbahçe-Kayserispor maçını değerlendirdi. Aydınus, "Hakemlerimize maaş ödenmemiş" dedi.

Fırat Aydınus'tan Flaş Açıklama: "Hakemlerimize Maaş Ödenmemiş"

AJANSSPOR-HABER

Hakemliği bırakan ve TV8Buçuk'ta yayınlanan Son Karar programında Fenerbahçe-Kayserispor maçını değerlendiren Fırat Aydınus, 5. hafta itibarıyla hakemlere maaşların ödenmediğini söyledi.

"Bazen çok uzak yerlere arabayla gitmek zorunda kalmışlar"

Aydınus, "5. hafta itibarıyla hakemlerimize maaş ödenmemiş. Uçak bulma sorunları çok büyük. Bazen çok uzak yerlere arabayla gitmek zorunda kalmışlar. Bunları öğrendim. Bu insanlar da ev geçindiriyor. Federasyonumuz kurum olarak dikkate alırsa, bu konu önemli" dedi. 

"İki pozisyon da penaltı değil"

Karşılaşmadaki kritik pozisyonları da değerlendiren Aydınus, "Alioski'nin ve Henrique'nin, pozisyonu alırken kolları doğal konumdaydı. Bu yüzden, iki pozisyon da penaltı değil.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe-Kayserispor maçında kafadan tehlike!
Habere Git

"Hakemlerden sarı kartların azaltılmasını istiyoruz"

Hakemlerden sarı kartların azaltılmasını istiyoruz, bazı sarı kartların çok ucuz çıktığını düşünüyoruz cümlesi, hakemlerin dün ve bugün itibarıyla bazı net sarı kartları vermemesine neden oldu" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler