Fırat Gül: ''Daha farklı bir Adanaspor kimliğiyle sahada olacağız''

11.08.2021 - 22:22 | Son Güncellenme: 11.08.2021 - 23:05

Son dakika spor haberleri... TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da teknik direktör Fırat Gül, ligde yeni sezon ve Bursaspor maçı ile ilgili konuştu.

Fırat Gül: ''Daha farklı bir Adanaspor kimliğiyle sahada olacağız''

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig ekiplerinde Adanaspor'un teknik direktörü Fırat Gül, yeni sezonda farklı bir kimlikle sahada olacaklarını söyledi.

'Yeni bir felsefe inşa etmeye çalışıyoruz'

Yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Gül, "Geçtiğimiz yıllara göre biraz daha farklı bir Adanaspor kimliğiyle bu yıl sahada olacağız. Yeni bir felsefe inşa etmeye çalışıyoruz. Bir kimlik sahibi olmaya çalışıyoruz. Bu işler kolay olmuyor, zahmetli geçiyor. Biz de gereken zahmeti ve emeği veriyoruz. Futbolcularımız ve camiamız çok motive durumda. Artık başarıyı çok isteyecek noktada. Kamp dönemi ve bugüne kadar gelen süreci en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

'Bursaspor maçı zor olacaktır'

Gül, Bursaspor maçıyla yeni sezona başlayacaklarını anımsatarak, "Bursaspor, zorlu bir süreçten geçti. Transfer döneminde ciddi bir çalışma örneği gösterdiler ve transfer tahtasını açtılar. Şu an ciddi transferleri var. Geçen seneden kalan önemli oyuncuları var. Zor bir maç olacaktır. Sonuç itibarıyla deplasmanda oynayacağız. Biz de bunun bilinciyle maça hazırlanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

 

Senin için hazırladığımız haberler