Fırat Gül: "Hedefimiz Serikspor maçında 3 puan"
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Elazığspor 24. hafta erteleme maçında 68 Aksarayspor'u konuk etti. Karşılaşmayı Elazığspor 3-1 kazandı. Elazığspor'da teknik direktör Fırat Gül'den açıklama geldi.

Son 5 Haber

Fenerbahçe'den taraftara uyarı! Şampiyonlar Ligi deplasman biletleri...

Suat Çakır: "Sergen Yalçın'ı ciddiye almıyorum"

Lamine Yamal, modern futbolun sırrını açıkladı!

Trabzonspor'da Ergin Keleş sürprizi! Gençlerbirliği'nden istifa edip göreve başlayacak

Okan Buruk, Sporting - Galatasaray maçında herkesi şaşırtacak! Abdülkerim'in yerine...
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 24. hafta erteleme maçında Elazığspor, 68 Aksarayspor'u konuk etti ve karşılaşmayı 3-1 kazandı.
Elazığspor'da teknik direktör Fırat Gül'den açıklama geldi.
Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Fırat Gül, "Elazığspor hedefi olan bir bir takım ve çok büyük bir camia. Elazığspor sezon öncesinde 1. Lig parolasıyla lige hazırlık yapmış ve son 5-6 haftada düşüş olunca bir değişim oldu. Elazığspor'da başkan ve başkan yardımcısıyla görüştüm, hedeflerimiz örtüştü, bu süreçte maddiyat bile konuşmadık ve imzalar atıldı. Elazığspor olarak Aksarayspor galibiyetiyle farklı bir konuma geldik. Gelecek hafta Serikspor'u konuk edeceğiz. Hedefimiz Serikspor maçını da kazanmak. Elazığspor olarak öncelikli hedefimiz maçlarımızı kazanmak ve sonrasında rakiplerimizin puan kayıplarını beklemek. Elazığspor'da kaliteli bir oyuncu kadromuz var. Bundan sonraki süreçlerde de kazanma istediğimizi doğru bir oyun planıyla birleştirip skor alacağız" dedi.