Fırat Okul: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"

06.12.2017 - 22:32 | Son Güncellenme: 06.12.2017 - 22:32

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Fırat Okul, Wisla CANPACK galibiyetinin ardından Fenerbahçe resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Galibiyetten dolayı oyuncularımızı tebrik eden Başantrenörümüz Fırat Okul, “Zor bir maç olacağını biliyorduk, çünkü bu grupta ne kadar tek galibiyeti olsa da rakibimizin çoğu maçı yakın geçti. Bizim oynadığımız gibi başa baş geçip, ondan sonra kopmalar oldu. Wisla CANPACK iyi bir takım ve Avrupa Ligi’nde oynayan bir takım. Bunu her zaman anlatmaya çalışıyoruz. Mücadele etmezsen ve sahada emek vermezsen skor anlamında avantajın ortadan kalkabilir. Genç oyuncularımızın da görev alması gerekiyor. Bu seviyede kendilerini göstermeleri şart. 20 sayılık bir fark varken bunu yapmamız gerekiyor. Maçı kazandık ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Önümüzde Çukurova maçı var ve tekrar söylüyorum; zor bir süreçten geçiyoruz. Aralık ayında yoğun bir maç trafiğimiz var. Her oyuncuya ihtiyacımız var ve taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Aerial Powers’ın performansını da değerlendiren Fırat Okul, “Powers’tan bunu bekliyorduk. Yavaş yavaş bu noktaya geleceğini biliyorduk. Tam anlamıyla hazır olmadan yüksek bir performans sergilemesini istemiyorduk. Çok atletik özellikleri yüksek olan bir oyuncu. Heyecanını ve coşkusunu takımla beraber sahaya yansıtırsa çok yararlı olabilecek bir oyuncu. Her defasında daha iyi olacağını bize gösterdi.” şeklinde konuştu.

Takımımızın zor bir grupta mücadele ettiğini ifade eden Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Fırat Okul, “Her iki grup arasındaki fark görülüyor. Gerçekten çok zor bir gruptayız. Minimum 5 takım yukarıya çıkmak için mücadele ediyor ve hemen hemen takımların galibiyet sayıları birbirine yakın. Verdiğimiz emeği sahada görüyoruz. Kadro yapısı olarak genç oyunculara sahibiz ve bunları tecrübelendirip verim alma derdindeyiz. Bir an önce her şey olmuyor. İnişler çıkışlar oluyor.”  diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler