(Yazılı Özet) Al Ahli-Al Hazem Maç Sonucu: 3-1

Burak Alaca
12.08.2023 - 01:04 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 01:37

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin açılık maçında Al Ahli evinde Al Hazem'i mağlup etti. Al Hilal'in 3 golü de Liverpool transfer edilen Robert Firmino'dan geldi.

(Yazılı Özet)  Al Ahli-Al Hazem Maç Sonucu: 3-1

AJANSSPOR-HABER

Suudi Arabistan Pro League'in açılış maçında Al Ahli, Prens Abdullah al-Faisal Stadyumu'nda Al Hazem'i konuk etti. Ligin favorileri arasında yer alan Al Ahli karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Firmino şov yaparak başladı

Al Ahli'nin İngiltere Premier League devi Liverpool'dan ayrıldıktan sonra kadrosuna kattığı 31 yaşındaki Brezilyalı golcü Roberto Firmino ilk maçında hat-trick yaparak kalitesini ortaya koydu.

Yeni transferler sahada

Tıpkı Roberto Firmino gibi Al Ahli'nin Premier League ekibi Manchester City'den transfer ettiği; Riyad Mahrez, Newcastle United'tan getirdiği Allan Saint Maximin ve Chelsea'den kadroya katılan kaleci Edouard Mendy de bugün sahaya çıtkı. Üç isim de 90 dakika oyunda kaldı. Aynı zamanda Barcelona'dan gelen Frank Kessie ve Roma'dan transfer edilen Roger Ibanez'de yeşil formayla sahadaydı.

İlgini Çekebilir
Ronaldo atıyor, Al-Nassr turluyor
Habere Git

Eski Fenerbahçeli 90 dakika sahada kaldı

Geçtiğimiz sezonu temsilcimiz Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Al Ahli'nin Kuzey Makedonyalı sol beki Ezgjan Alioski karşılaşmada 90 dakika sahne aldı.

Senin için hazırladığımız haberler