Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

20.02.2022 - 11:28 | Son Güncellenme: 20.02.2022 - 15:29

Süper Ligin 26. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor’a konuk oluyor. Bordo mavililer. Konyaspor’un puan kaybettiği haftada kazanarak puan farkını 14'e çıkarmak istiyor.

Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ligde en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'un 11 puan önünde lider durumda bulunarak şampiyonluk yarışında büyük avantaj yakalan bordo-mavililer, puan kaybetmeden yoluna devam etmek istiyor.

Son 3 maçından galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, Aytemiz Alanyaspor maçını kazanması halinde galibiyet serisini 4 maça çıkaracak.

Ligde son iki haftada sahadan beraberlikle ayrılan Alanyaspor ise Trabzonspor maçıyla yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak Alanyaspor - Trabzonspor  maçı saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbol severler karşılaşmayı beIN Sports 1'den takip edebilecek. 

Alanyaspor - Trabzonspor maçının hakemi kim?

Alanyaspor – Trabzonspor  karşılaşmasını Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Direnç Tonusluoğlu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Alanyaspor karşısında yıldızlarından yoksun! İşte kamp kadrosu...
Habere Git

Alanyaspor Trabzonspor maçının VAR hakemi kim?

Alanyaspor-Trabzonspor  maçının VAR hakemi olarak Erkan Özdamar atandı. AVAR'da ise Tarık Ongun ve Burak Pakkan görev yapacak.

Alanyaspor Trabzonspor maçı 11’ler

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Milunovic, Fatih, Efkan, Borja, Novais, Emre Akbaba, Candeias, Efecan, Eduardo.

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Ahmetcan, Hugo, Puchacz, Siopis, Dorukhan, Bakasetas, Visca, Nwakaeme, Cornelius

Alanyaspor Trabzonspor maçı sakat ve cezalılar

Bordo-mavili takımın kafilesinde sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Anders Trondsen, İsmail Köybaşı ile Kovid-19 testleri pozitif çıkan Abdülkadir Ömür ve Stefano Denswil yer almadı.

Emre Akbaba ve Efecan dönüyor

Farioli yönetiminde 1’i Türkiye Kupası olmak üzere çıktığı 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Alanyaspor, 40 puanda ve ligde ilk 3 hesapları yapıyor. Turuncu- Yeşilli takımda sakatlığı bulunan Emre Akbaba ve Efecan Karacan’nın oynayacak duruma geldikleri öğrenilirken, 11’de başlamaları yüksek ihtimal. Juanfran’ın da kart cezası bitti. Güney ekibinde ciddi bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor Trabzonspor maçı iddia oranları

Süper Lig'in 36. hafta maçı olan Alanyaspor-Trabzonspor maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Alanyaspor’un galibiyetine 2.75 oran, beraberliğe 3.10, Trabzonspor'un galibiyetine ise 2.17 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.00, 2,5 Alt oranı 1.82, 3,5 Alt oranı 1.28 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.21, 2,5 Üst oranı, 1.77, 3,5 üst oranı 2.65 oldu.

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor 12. randevuda

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, yarın Alanya'da yapacakları maçla ligde 12. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 11 maçta Aytemiz Alanyaspor'un bordo-mavili takım karşısında üstünlüğü bulunuyor. Akdeniz temsilcisi 5 karşılaşmayı kazanırken, Trabzonspor ise rakibini 2 kez mağlup etti. Taraflar, 4 müsabakada sahadan beraberlikle ayrıldı.

Söz konusu maçlarda Aytemiz Alanyaspor 18 gol atarken, bordo-mavililer ise 11 gol kaydetti.

Alanya'da oynanan 5 karşılaşmada Trabzonspor 1 galibiyet aldı. Akdeniz temsilcisi, 2 kez galip gelirken 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Senin için hazırladığımız haberler