Trabzonspor, Samet Akaydın'dan Vazgeçmiyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
30.11.2022 - 12:24 | Son Güncellenme: 30.11.2022 - 12:33

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da ilgilendiği Samet Akaydın'ı kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonspor, Samet Akaydın'dan Vazgeçmiyor | Transfer Haberleri

Trabzonspor, Adana Demirspor'da başarılı bir performans gösteren ve A Milli Takım'a kadar yükselen savunma oyuncusu Samet Akaydın için girişimlerde bulundu. Bilindiği üzere, savunma oyuncusunu Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulübü de kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar.

Fanatik'te yer alan habere göre; Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için düğmeye basan Bordo-mavililer, stoper hattı konusunda da girişimlere başladı.

Trabzonspor, Samert Akaydın ile ilgileniyor

Adana Demirspor formasıyla istikrarlı bir görüntü sergileyen 28 yaşındaki savunmacı Samet Akaydın’ı gözüne kestiren Fırtına, deneyimli oyuncuyu Ocak ayında kadrosuna katmayı planlıyor.

İlgini Çekebilir
Sadettin Saran açıkladı: Tarihi fırsat kaçtı! Fenerbahçe, Galatasaray...
Habere Git

Süper Lig devleri peşinde

Trabzon doğumlu olan ve kariyerinin bir bölümünde Trabzonspor altyapısında da oynayan deneyimli ismi renklerine bağlamak için tüm şartları zorlama kararı arlan Bordo-Mavililer; Beşiktaş , Fenerbahçe ve Galatasaray ’ın da radarında bulunan savunma oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor.

Takas artı para...

Adana Demirspor’un 2.5-3 milyon Euro değer biçtiği oyuncu için yakın süreçte Akdeniz ekibiyle bir görüşme yapmayı planlayan idarecilerin, takas artı para formülüyle bu transferi bitirmeyi planladığı ifade edildi. 

Samet’in de kulüplerin anlaşması halinde eski kulübüne dönmeye olumlu bakabileceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
İzmir'de terör fişeğini atan holigan konuştu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler