Trabzonspor, Hatayspor Deplasmanında! İşte 11'ler

İsa Kethüda
28.01.2023 - 08:16 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 15:08

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geliyor. İşte Atakaş Hatayspor - Trabzonspor maçının 11'leri...

Trabzonspor, Hatayspor Deplasmanında! İşte 11'ler

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de 5 maçtır galip gelemeyen Atakaş Hatayspor, ligin 21. haftasında bugün son 2 maçını kazanan Trabzonspor ile sahasında karşılaşıyor. 

Hakem Zorbay Küçük

Yeni Hatay Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Zorbay'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan, ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Dördüncü hakem ise Burak Olcar olacak. Müsabakayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Hatayspor'da 2 eksik

Hatayspor ligde 18 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik, 9 mağlubiyet ve 17 puanla 17. sırada yer alıyor. Bordo-beyazlı ekipte, sakatlığı süren Burak Öksüz ve Kevin Soni karşılaşmada forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş, Beşiktaş taraftarına seslendi
Habere Git

Trabzonspor bu sezon bir ilk peşinde

Ligin son 2 haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i 1-0, İstanbulspor'u da 4-0'lık sonuçla mağlup eden bordo-mavililer, rakibini yenerek bu sezon ilk kez art arda 3 galibiyet almak istiyor.

Trabzonspor son 4 deplasman maçında 2 puan alabildi

Süper Lig'in 8. haftasında Yukatel Kayserispor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Trabzonspor, son 4 dış saha maçında 2 puan alabildi. Bordo-mavili takım, söz konusu 4 karşılaşmada Beşiktaş (2-2) ve MKE Ankaragücü (1-1) ile berabere kalırken, VavaCars Fatih Karagümrük'e 4-1 ve Corendon Alanyaspor'a 5-0 mağlup oldu.

Bordo-mavili ekip bu dört karşılaşmada 4 gol atabilirken, kalesinde 12 gol gördü. Trabzonspor, Atakaş Hatayspor maçıyla 118 günlük galibiyet hasretini sonlandırmaya çalışacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş 5. vitese aldı
Habere Git

Trabzonspor'da 3 oyuncu yok

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Edin Visca ve Dorukhan Toköz, Hatayspor karşılaşmasında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

11'ler belli oldu

  • Hatayspor: Erce, Kamil, Burak Bekaroğlu, Burak, Adekugbe, Musa, Mehdi, Onur, Saba, Kaan, Bertuğ.

  • Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Bartra, Hugo, Eren Elmalı, Siopis, Bakasetas, Bardhi, Yusuf Yazıcı, Djaniny, Maxi Gomez.

Fırtına 119 gündür deplasmanda kazanamıyor

Akyazı’da çıktığı son 35 lig maçını da kaybetmeyen Trabzonspor, uzun bir süredir deplasmanda kazanamıyor. Son olarak 1 Ekim 2022’de Kayseri’de kazanan Fırtına, 119 gündür ligde dış sahada galip gelemiyor. Söz konusu süreçte çıkılan 4 maçta 2 yenilgi ve 2 beraberlik alındı.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı..."
Habere Git

VAR hakemi belli oldu

Atakaş Hatayspor - Trabzonspor karşılaşmasının VAR hakemi belli oldu.

  • VAR: Serkan Tokat
  • AVAR: Emre Malok
  • AVAR: Mehmet Emin Tuğral
Senin için hazırladığımız haberler