Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın Bonservisini Belirledi | Transfer Haberleri

11.05.2023 - 14:20 | Son Güncellenme: 11.05.2023 - 15:18

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Alman ve İtalyan takımlarının peşinde olduğu Anastasios Bakasetas'ın bonservisini belirledi.

Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın Bonservisini Belirledi | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek kötü gidişe son veren Trabzonspor, Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi takımlarının transfer listesinde yer alan Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas'ın bonservisini belirledi. İşte detaylar...

Bologna, Bakasetas ile ilgileniyor

Fanatik'te yer alan habere göre; İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Bologna’nın, Anastasios Bakasetas’ı kadrosuna katmak istediği belirtildi. 

7 milyon Euro

Bu doğrultuda Trabzonspor’un kapısının ise 7 milyon Euro’luk bir teklif ile çalınacağı bilgisine ulaşıldı.

İlgini Çekebilir
"Emre Belözoğlu soyunma odasında dayak yedi"
Habere Git

Ancak Karadeniz devinin bu öneriyi yetersiz bulduğu ve Bakasetas’ın satılması halinde en az 10 milyon Euro’luk bir gelir elde etmeyi hedeflediği bildirildi.

Bjelica'nın görüşü merak ediliyor

Öte yandan teknik direktör Nenad Bjelica’nın da olası bir satış öncesinde görüşü alınacak. Bu arada Bakasetas için tek talip Bologna değil.

İtalya’dan Fiorentina da deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. 29 yaşındaki futbolcu için Almanya’dan Wolfsburg ile Portekiz’den Sporting'in de takipte olduğu bilgisine ulaşıldı.

İlgini Çekebilir
Haji Wright'a sürpriz transfer teklifi
Habere Git

Serbest kalma bedeli 12 milyon Euro

0.01.2021 tarihinde Alanyaspor'dan 3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Yunan yıldızın sözleşmesinde 12 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor.

Bu sezonki performansı

Bordo-mavili takıma ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden yıldız oyuncu bu sezon forma giydiği 38 maçta 11 gol ve 11 asist kaydetti.

29 yaşındaki Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'dan yıllık 1.250.000 Euro kazanıyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan penaltı isyanı: "G.Saray ve F.Bahçe'ye..."
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler