Trabzonspor, Sahasında Giresunspor İle Karşılaşıyor! İşte Muhtemel 11'ler...

İsa Kethüda
05.01.2023 - 08:17 | Son Güncellenme: 05.01.2023 - 12:17

Trabzonspor, Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Giresunspor ile sahasında karşılaşıyor. İşte Trabzonspor-Giresunspor maçının muhtemel 11'leri...

Trabzonspor, Sahasında Giresunspor İle Karşılaşıyor! İşte Muhtemel 11'ler...

AJANSSPOR-HABER

Fatih Karagümrük'e deplasmanda 4-1 mağlup olan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında bu akşam Bitexen Giresunspor'u konuk edecek.

Hakem Ali Palabıyık

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadeleyi beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Ligde geçen hafta VavaCars Fatih Karagümrük karşısında deplasmanda 4-1 mağlup olarak zirve yarışında önemli yara alan bordo-mavililer, Bitexen Giresunspor maçıyla tekrar çıkışa geçmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Cimbom Kadıköy'e lider gidiyor
Habere Git

Trabzonspor'da 5 eksik

Karadeniz ekibinde, Edin Visca, Dorukhan Toköz, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan'ın sakatlıkları sürüyor. Marc Bartra ise cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Trabzonspor, evinde huzur buluyor

Trabzonspor, iç sahada yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Ligde 26 puanla 6. sırada yer alan bordo-mavililerin, lider Galatasaray ile arasında 10 puanlık fark bulunuyor.

Yaklaşık 2 yıldır evinde yenilmiyor

Bordo-mavililer, 8 Mart 2021'de Alanyaspor'a 3-1 kaybettiği 29. hafta maçından sonra sahasında 675 günlük sürede hiç mağlup olmadı. Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmanın ardından 2020-2021 sezonunda 6 iç saha maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Trabzonspor, şampiyon olduğu geçen sezon lig boyunca iç saha maçlarında hiç mağlup olmadı. Taraftarları önünde oynadığı 19 karşılaşmada 12 galibiyet, 7 beraberlik alan bordo-mavili ekip, iç sahada en fazla puan toplayan takımların başında geldi. Karadeniz ekibi, bu sezon ise ligde taraftarı önünde çıktığı 7 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik elde etti. Bordo-mavililer iç sahada 32 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.

İlgini Çekebilir
9 kez tek farkla kükredi derbiye 6 maçlık serisiyle çıkıyor
Habere Git

Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle büyük bir moralle zirve için önemli bir adım atmıştı. Deplasmanda ise Fatih Karagümrük karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyet büyük bir hayal kırıklığına yol açtı. Bu sezon dış sahada önemli yaralar alan Karadeniz ekibi evinde ise huzur buldu.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon deplasmanda oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. 11 puan toplarken 13 puan kaybetti. Bordo-mavilier, evinde ise oynadığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. 15 puan toplarken 6 puan kaybetti.

Muhtemel 11'ler

  • Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Gbamin, Vitor Hugo, Eren, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Djaniny, Trezeguet, Gomez.

  • Giresunspor: Onurcan, Alper, Arias, Perez, Hayrullah, Eguskiza, Mejia, Görkem, Bajic, Serginho, Kuwas.
İlgini Çekebilir
Buruk'tan Fenerbahçe derbisi sözleri! "Onların 5 günlük süresi var"
Habere Git

Kouassi, Wuhan Zall'a geri dönüyor

Trabzonspor , sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük’e kiraladığı Jean Evrard Kouassi’yi maliyetleri düşürme ve yabancı kadrosunu hafifletme amacıyla eski takımı Wuhan Zall’a geri göndermeye hazırlanıyor. Çin ekibiyle yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varılırken ayrılığın kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Bordo mavili takıma geçen sezon bedelsiz olarak transfer edilen sol kanat oyuncusu, forma giydiği 22 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetmişti. İstenilen verim alınamadığı için sezon başında Fatih Karagümrük’e 700 bin Euro ve şarta bağlı olarak 300 bin Euro bedelle gönderilen oyuncunun maaşını, sözleşmesi gereği Trabzonspor ödüyordu. Kouassi’nin gönderilmesiyle ekonomik olarak eli rahatlayacak olan bordo mavililerde devre arasında yeni ayrılıklar yaşanması bekleniyor.

VAR hakemi belli oldu

Trabzonspor - Giresunspor maçının VAR hakemi belli oldu.

  • VAR: Serkan Tokat
  • AVAR: Alper Ulusoy
Senin için hazırladığımız haberler