Fırtına koptu, Trabzonspor taraftarı seçim istedi

25.10.2020 - 23:15 | Son Güncellenme: 25.10.2020 - 23:24

Son dakika Trabzonspor haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un, Fenerbahçe'ye 3-1 yenildiği karşılaşma sonrası bordo-mavili takımın taraftarları seçime gidilmesi yönünde birleşti. Trabzonspor taraftarı seçim istiyor. Detaylar haberimizde...

Fırtına koptu, Trabzonspor taraftarı seçim istedi

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde, Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası, bordo-mavili takımın taraftar grupları yönetimi kongre kararı almaya davet etti.

Karadeniz temsilcisinin proaktif etkin taraftar gruplarından Vira Grubu ve Gurbetçi Gençler, yönetimi acil kongreye çağırdı.

Vira Grubu, "Kıymetli Trabzonsporlular; sizlerle kulüp içerisinde yaşananları, kulübün nasıl bir zihniyetle yönetildiğini tüm detaylarıyla paylaşmıştık. 

Yeni sezon öncesi Trabzonspor’a zarar vermemek için agresif bir tutum sergilememek adına camiada görüşlerimizi paylaşan herkesle birlikte kendimizi dizginledik. Sezon öncesinde bile onca yanlış yapılmasına rağmen bu anlayışla hareket ettik. 

Gelinen noktada bu yönetim anlayışıyla Trabzonspor’un yönetilemeyeceği acı bir gerçektir. Trabzonspor zincirlerinden, talimatla yönetilen anlayışından kurtulmak, kurtarılmak zorundadır. 

Bizi sevmeyebilir, bizimle aynı düşünmeyebilirsiniz. Fakat Trabzonspor’un, dünya görüşü ne olursa olsun herkesin birleşebildiği, kulüp menfaatini her şeyin önüne koyan, önce Trabzonspor diyebilen bir anlayışla yönetilmesi zaruridir.

Trabzonspor’un sorunu dün de söylediğimiz gibi sahada değil, masadadır. Bugün hoca değişikliği planlayıp kredi elde edebileceklerini düşünenlere, hatta bugünden yalnızca birkaç isimi sorumlu tutup bu anlayışla devam edebileceklerini düşünenlere camiamız ve kongremiz dur demelidir" ifadelerine yer verildi.

Gurbetçi Gençler ise, "Geçtiğimiz sezondan itibaren yapılan yanlış hamleler, alınan yanlış kararlar ve hepsinin sonucunda oluşan bu vahim tablonun açıkça ilerlemeyeceği artık kaçınılmazdır!

Yeni bir yönetim kurulu için ACİL KONGRE KARARI ALINMALIDIR!" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler