Sivasspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 11'ler

11.08.2024 - 09:32 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 18:06

Trabzonspor, yeni sezonda Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor'a konuk oluyor. Sivasspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler.

Sivasspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 11'ler

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de 2024/25 sezonu başladı. Ligin ilk haftasında Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. BG Grup 4 Eylül Stadyumu'na konuk olacak Trabzonspor, rakibi karşısında kazanarak maratona 3 puanla başlamayı hedefliyor.

Sivas'tan sonra Avrupa!

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda mücadele eden Trabzonspor, Rapid Wien'e karşı ilk maçı kendi evinde 1-0 kaybetmişti. Bordo-Mavililer, Avusturya'ya giderek rövanş maçı oynayacak.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada takımın henüz hazır olmadığını kaydederken, Sivasspor ile oynanacak lig maçı ve o tarihe kadar yapacakları idmanların kendilerini Rapid Wien maçına hazırlayacağını ve Avusturya'da daha iyi bir oyunla turu geçeceklerine inandığını söyledi.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal Samsun semalarında! Hedef hatasız başlangıç
Habere Git

Avcı değişikliğe gidiyor

Bordo-Mavili takımın teknik patronu Abdullah Avcı'nın, hafta içinde oynanan Rapid Wien maçında yaşanan 1-0'lık mağlubiyetin ardından 11'de değişikliğe gitmesi bekleniyor. Trezeguet'in ilk 11'deki yerine geri dönmesi beklenirken, stoper bölgesinde ise Savic-Denswil ikilisinin yerine Mendy-Savic ikilisinin oynama ihtimalinin bulunduğu belirtildi.

Avcı'nın özellikle son maçın ardından oyunculara oyun disiplininden kopulması ve bireysel olarak yapılan hatalar nedeniyle uyarılarda da bulunduğu kaydedildi.

Sivasspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sivasspor ile Trabzonspor arasındaki Süper Lig maçının 11 Ağustos Pazar günü, saat 19.15'te başlaması planlandı. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanıyor.

11'ler belli oldu

Sivasspor: Nikolic, Murat, Radakovic, Sonko, Uğur, Poungouras, Emrah, Charisis, Alex, Menig, Rej Manaj.

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Eren, Mendy, Cihan, Ozan, Visca, Trezeguet, Draguş

36 maçın 16'sını Trabzonspor aldı

Trabzonspor ile Sivasspor Süper Lig'de 37'nci kez karşı karşıya gelecek. İki takımın Süper Lig'de bugüne kadar oynadıkları 36 maçta Trabzonspor'un 16, Sivasspor'un 10 galibiyeti bulunurken 10 maç da beraberlikle sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler