Transfer haberleri | Trabzonspor, Batista Mendy için geri sayıma geçti

İsa Kethüda
30.08.2023 - 09:19 | Son Güncellenme: 30.08.2023 - 09:30

Trabzonspor, Fransa Ligi'nde Angers forması giyen Batista Mendy için geri sayıma geçti. Bordo-Mavililer, 23 yaşındaki oyuncu ve kulübü ile anlaştı...

Transfer haberleri | Trabzonspor, Batista Mendy için geri sayıma geçti

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 2 maçı kaybeden Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo Mavililer'in, kadroya katmaya hazırlandığı son isim Batista Mendy... 

Trabzonspor, Mendy'yi ikna etti

Sabah'ta yer alan habere göre; 23 yaşındaki ön liberonun kulübü Angers ile 5 milyon Euro bonservis bedeli artı 1 milyon Euro bonus üzerinden anlaşmaya varan Fırtına, oyuncuyu da büyük ölçüde ikna etti.

900 bin Euro maaşa "Evet" dedi

Kariyerine Fransa'da devam etmek isteyen Fransız futbolcu, sonrasında fikir değiştirerek 900 bin Euro maaş ve 3+1 yıllık sözleşmeye prensipte "Evet" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Koray Günter'in peşinde
Habere Git

Yönetimin, Mendy'ye cuma günü oynanacak Kasımpaşa maçına kadar imza attırıp, oyuncuyu teknik heyetin emrine vermeyi hedeflediği belirtildi. 

Mendy hazır

Angers ile iyi kamp dönemi geçiren ve resmi maçlara da çıkan Mendy, hazır şekilde takıma katılacak.

Teklic ve Eren, Kasımpaşa maçında yok

Önemli oyuncularının sakatlığı nedeniyle sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor'a, iki futbolcusundan daha kötü haber geldi. Rize maçı sonrası ağrı hisseden Eren Elmalı'nın MR'ında, sol kalça bölgesinde kas yaralanması tespit edildi. Tonio Teklic'in de sağ ayak bileği dış yan bağlarında gerilme ve sıvı artışına rastlandığı açıklandı. İki oyuncu da Kasımpaşa müsabakasında forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
"Filenin Sultanları" çeyrek finalde sahne alıyor! Rakip Polonya...
Habere Git

Nenad Bjelica: "Pes etmek, vazgeçmek yok"

Üst üste iki mağlubiyetin ardından bordo-mavili futbolculara teknik direktör Nenad Bjelica'dan motivasyon konuşması geldi. Hırvat çalıştırıcının talebeleriyle yaptığı toplantıda, "Yeni bir oluşum içindeyiz. Bu tip skorlar yaşanabilir. Pes etmek, vazgeçmek yok. Daha istekli, daha agresif olacağız" dediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler