Fatih Karagümrük - Trabzonspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Orhan Gülek
29.10.2023 - 09:08 | Son Güncellenme: 29.10.2023 - 12:44

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk oluyor. İşte Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri...

Fatih Karagümrük - Trabzonspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Muhtemel 11'ler)

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, Fatih Karagümrük deplasmanına konuk oluyor. Abdullah Avcı yönetimindeki ilk maçında Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Fırtına, yeni hocasının ikinci dönemindeki ikinci maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Abdullah Avcı dümene geçti, hedef; 2'de 2

Sezona kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor'da Hırvat hoca Nenad Bjelica'nın görevine son verilirken takımın başına, şampiyonluk yaşayan hocası Abdullah Avcı geçti. Avcı bu sezon, Trabzonspor'daki ilk maçında Alanyaspor'u mağlup etti ve bu moralle İstanbul deplasmanında galibiyet arayacak.

Fatih Karagümrük ve Trabzonspor'da 4 eksik!

Ev sahibi Alparslan Erdem'li Fatih Karagümrük ise kendi sahasında Fırtına'ya geçit vermek istemiyor. Ancak VavaCars Fatih Karagümrük, bu karşılaşmada 4 oyuncusundan yaralanamayacak.

Sakatlıkları devam eden Kevin Lasagna, Ryan Mendes, Flavio Paoletti ve Matias Dituro Trabzonspor maçı kadrosunda yer almayacaklar.

Bordo-mavili takımda ise Hüseyin Türkmen, Orsic, Bakasetas ve Fernandez'in sakatlıkları bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Kanarya liderlik için sahada! İşte Pendikspor - Fenerbahçe muhtemel 11'leri
Habere Git

İşte Trabzonspor-Fatih Karagümrük muhtemel 11'leri

  • Fatih Karagümrük: Emre, Biraschi, Dresevic, Ceccherini, Veseli, Feghouli, Nazım, Rohden, Eysseric, Can, Serdar.
  • Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Rayyan, Deswil, Eren, Mendy, Berat, Visca, Abdülkadir, Trezeguet, Onuachu.

Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı öncesi puan durumu

Maç öncesinde Trabzonspor, oynadığı 9 maçta topladığı 15 puanın ardından 7. sırada yer alırken Fatih Karagümrük ise 9 puanla Süper Lig'in 13. sırasında bulunuyor.

Fatih Karagümrük ile Trabzonspor’un 9. randevusu!

İki ekip, bugüne kadar Süper Lig’de 8 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Trabzonspor, aldığı 6 galibiyetle rakibine üstünlük kurdu. Taraflar 1 maçtan beraberlikle ayrılırken 1 müsabakada ise Fatih Karagümrük galibiyet sağladı.

Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçların her ikisi de 4-1’lik skorla sonuçlandı. 28 Aralık 2022’de oynanan karşılaşmayı 4-1 kazanan Karagümrük, rakibine karşı tek lig galibiyetini de bu maçta aldı. 22 Mayıs 2023’te Trabzon’da oynanan müsabakada ise bu kez bordo-mavililer, İstanbul ekibini 4-1'lik skorla mağlup etti.

Shukurov ile Eren Elmalı kart sınırında

Zorlu mücadele öncesi iki ekipte de kart cezalısı futbolcu bulunmuyor. İstanbul ekibinde 3 sarı kartı bulunan Özbek futbolcu Otabek Shukurov, Trabzonspor’da ise 3 kez sarı kart gören Eren Elmalı ceza sınırında yer aldı.

Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçını hakemi kim?

Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçını hakem Ali Şansalan yönetecek.  Ali Şansalan’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mehmet Kısa yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. VAR koltuğunda ise Mustafa Öğretmenoğlu oturacak.

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele 16.00'da başlayacak. Heyecan dolu geçmesi beklenen karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler