Trabzonspor'un Avusturya kamp kadrosu belli oldu! 13 isim yok...

04.07.2022 - 11:12 | Son Güncellenme: 04.07.2022 - 16:44

Trabzonspor, yeni sezon 1. etap yurt dışı kampı için bugün Slovenya'ya gitti. Bordo mavililerin kamp kadrosunda 13 futbolcu yer almadı. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'un Avusturya kamp kadrosu belli oldu! 13 isim yok...

Yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başlayan Trabzonspor , 1 Temmuz'a kadar hazırlıklarını burada sürdürdü. 4-17 Temmuz tarihleri arasında yurt dışı kampının ilk ayağını Slovenya'nın Kranj kentinde yapacak olan bordo-mavililer Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçak ile saat 11.00'de Slovenya'nın başkenti Ljubljana'ya hareket etti.


 
 

 

Özel uçakla öğle saatlerinde Slovenya'nın başkenti Ljubljana'ya gidecek Karadeniz ekibi, Kranj kentinde 17 Temmuz'a kadar 1. etap kamp çalışmalarını gerçekleştirecek.

Avcı, takımı Slovenya'da karşılayacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise takımın kamp yapacağı tesislere önceden giderek takımı burada karşılayacak. Trabzon'dan az sayıda oyuncu grubuyla Slovenya'ya hareket eden bordo-mavililerin kamp kadrosunda ise 29 futbolcu yer alacak.

 

İzinli olan oyuncuların ise önümüzdeki günlerde katılacağı kamp kadrosunda ise şu isimler yer alacak:

 

Uğurcan Çakır, Taha Tepe, Larsen, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Siopis, Dorukhan, Bakasetas, Kouassi, Ahmetcan Kaplan, Cornelius, Kağan Moradaoğlu, Hakan Yeşil, Hakan Aydın, Faruk Can genç, Behlül Aydın, Taha Altıkardeş, Serkan Asan, Kerem Şen, Hüseyin Türkmen, Vitor Hugo, Berat Özdemir, Hamsik, Denswil, Emrehan Gedikli, Djaniny, Yusuf Erdoğan, Abdülkadir Ömür, Edin Visca.

İlgini Çekebilir
Igor Tudor, Süper Lig'in yıldızını Fransa'ya götürecek
Habere Git

13 isim kadroya alınmadı

Açıklanan kamp kadrosunda ise tam 13 isim kadronun dışında kaldı. 

 
Kendileriyle ilgilenen kulüplerle transfer görüşmeleri yapan Erce Kardeşler ve Abdülkadir Parmak'ın yanı sıra yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Trondsen, İsmail Köybaşı, Flavio, Yunus Mallı, Diabate, Fode Koita ve Salih Kavrazlı ile kiralık gönderilmesi planlanan genç oyuncular Enis Destan ve Batuhan Kör de kadroda yer almadı. Sakatlıkları devam eden Bruno Peres ve Gervinho da kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Senin için hazırladığımız haberler