Trabzonspor Umut Bozok Transferinde Lorient'le Büyük Ölçüde Anlaştı

Akın Ungan
18.06.2022 - 15:12 | Son Güncellenme: 18.06.2022 - 18:35

Trabzonspor, Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de gol kralı olan Umut Bozok için Lorient ile büyük ölçüde anlaştı. Umut, Galatasaray'ın da transfer listesindeydi.

Trabzonspor Umut Bozok Transferinde Lorient'le Büyük Ölçüde Anlaştı

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, transferde hız kesmiyor. Geçtiğimiz gün 4 imzayı birden açıklayan Bordo-Mavili kulüp, Galatasaray'ın da gündeminde olan bir ismi renklerine bağlamak üzere.

Fırtına Umut Bozok için Lorient'le anlaştı

Fotomaç'ın haberine göre Trabzonspor, geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen Umut Bozok için kulübü Lorient ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Galatasaray'ın da radarındaydı

Kasımpaşa'da gösterdiği performans ile birçok kulübün dikkatini çeken Umut Bozok, Galatasaray'ın da radarına girmişti. Uzun süredir adı Sarı-Kırmızılılar ile anılan Umut Bozok'un, dada önce Cimbom'a transfer olmak istediği iddia edildi.

Paşa'yla kral oldu

Umut Bozok, sezon başında kiralandığı Kasımpaşa'da iyi bir grafik çizerek, futboluna hayran bıraktı. Paşa forması ile çıktığı 41 karşılaşmada 20 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 25 yaşındaki santrfor, Süper Lig'de Gol Kralı oldu. Umut, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası vererek skora etkisini artırdı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Fatih Terim dönüyor mu? Manidar mesaj
Habere Git

Kasımpaşa opsiyonu kullanmadı

Kasımpaşa, Süper Lig'de attığı gollerle dikkat çeken Umut Bozok'un satın alma opsiyonuna sahipti. İstanbul temsilcisi, 1,5 milyon Euro karşılığında Lorient'ten oyuncunun bonservisini almadı. Paşa'nın bu kararında, Umut Bozok'tan gelen talebin etkili olduğu iddia edildi. İddiaya göre Umut, Galatasaray'a gitmek için Kasımpaşa'dan bonservisinin alınmamasını istedi.

Menajerinden açıklama geldi

Öte yandan, Kasımpaşa'da sezonu tamamladıktan sonra Lorient'e geri dönen Umut Bozok'un menajeri, Fotomaç'a açıklamalarda bulundu:

"Türkiye'den birçok kulüp Umut'la ilgileniyor"

"Türkiye'den birçok kulüp Umut'la ilgileniyor. Trabzonspor bunlardan bir tanesi. Şampiyon olan takımın Umut'la ilgilenmesi gurur verici"

Senin için hazırladığımız haberler