Trabzonspor'dan Gaius Makouta İçin İlk Teklif | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
06.08.2023 - 23:19 | Son Güncellenme: 06.08.2023 - 23:25

Transfer haberleri...Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Kongolu orta saha oyuncusu Gaius Makouta için Boavista’ya teklifte bulundu. İşte detaylar…

Trabzonspor'dan Gaius Makouta İçin İlk Teklif | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Transfer döneminde adından sıkça söz ettiren Trabzonspor, orta saha oyuncusu Gaius Makouta için Portekiz ekibi Boavista’ya teklif verdi. İki ekip arasındaki pazarlık sürüyor. 

Trabzonspor transferde ilk adımı attı

Trabzonspor yeni bir transfer için harekete geçti. ZeroZero’da yer alan habere göre; Bordo-mavili ekip, Boavista’nın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Gaius Makouta’yı transfer listesine aldı. Süper Lig ekibi Kongolu oyuncunun takımı ile temasa geçti ve ilk teklifini verdi. Trabzonspor’un ilk teklifi ise 1,5 milyon Euro bonservis ve bonservise ek olarak 500 bin Euro bonus.

Boavista, Trabzonspor’un teklifini az buldu

Portekizli basınından aktarılan diğer bilgilere göre ise Boavista, Trabzonspor’dan gelen teklifi yeterli bulmadı. Ekip, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için teklif edilen 1,5 milyon Euro ve 500 bin Euro'luk bonus karşısında 3 milyon Euro talep etti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Trabzonspor’a iyi haber! Livakovic, Petkovic...
Habere Git

Trabzonspor, Makouta için masada

Trabzonspor’un 2 milyon Euro'yu bulan teklifi karşısında 3 milyon Euro talep eden Boavista’dan net bir karar çıkmadı. Gaius Makouta’yı renklerine bağlamak isteyen Trabzonspor ile Portekizli ekip arasındaki pazarlık devam ediyor.

Galatasaray da transfer listesine aldı

Gaius Makouta geçtiğimiz haftalarda Galatasaray ile de gündeme gelmişti. A Bola'da yer alan bir haberde Sarı-kırmızılı ekibin Kongolu futbolcuyu transfer listesine aldığı iddia edildi. 

Fatih Terim döneminde de gündeme geldi

26 yaşındaki orta saha oyuncusunun adı 2020-21 sezonunda da Fatih Terimli Galatasaray ile anıldı. O dönemde Sarı-kırmızılı ekibin Gaius Makouta’yı renklerine bağlamak istediği iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
İşte Almanya’da yılın futbolcusu!
Habere Git

Geçtiğimiz sezon Gaius Makouta’nın performansı

Portekizli ekip Boavista için forma giyen Gaius Makouta geçtiğimiz sezon ekip için 37 resmi maçta forma terletti. Sadaha olduğu dakikalarda 2 kez fileleri havalandırmayı başaran Kongolu futbolcu 7 golün de asistini yapan isim oldu. Makouta ayrıca bu maçlarda 10 sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler