Trabzonspor'dan transferde Süper Lig harekatı! 4 isim için temaslar başladı

20.05.2022 - 09:43 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 11:18

Yeni sezon transfer çalışmalarına start veren Trabzonspor, Süper Lig'den ilgilendiği isimler için harekete geçti. İşte bordo mavililer hedefindeki 4 isim ve transferdeki son durum...

Trabzonspor'dan transferde Süper Lig harekatı! 4 isim için temaslar başladı

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonun transfer çalışmaları için önceki yıl olduğu gibi yine lig bitmeden start verdi. Yönetim öncelikle transferde listesinde yer alan Süper Lig'de forma giyen oyuncular için harekete geçti.

 

İşte transferleri yeni sezon kampına yetiştirmeyi planlayan bordo mavililerin Süper Lig'den hedefindeki isimler şöyle...

Halil Akbunar için teklif yapıldı

Küme düşen Göztepe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Halil Akbunar için Trabzonspor İzmir ekibine para + takas teklifinde bulundu. Bordo mavililerin Halil için bir miktar para ve birkaç genç oyuncu önerdiği öğrenildi. Tecrübeli kanat oyuncusu için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu biliniyor.

Onur Bulut Fırtına'ya yakın

Bu sezon Kayserispor formasıyla büyük çıkış yaşayan sağ bek Onur Bulut Trabzonspor'un listesinde yer alan isimler arasında yer alıyor. Trabzonlu bir ailenin çoğuğu olan ve Trabzonsporlu olduğu bilinen 28 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Bordo mavililerin Onur'u kadrosuna katmak için geçen sezon devre arasında Kayserispor'a kiralık verilen Abdülkadir Parmak'ı takasta önereceği ifade edildi. Başarılı sağ bek yeni sezonda bordo mavili formayı giymek istiyor.

İlgini Çekebilir
Anastasios Bakasetas'tan transfer açıklaması
Habere Git

6 numaraya Fernando

Bu sezon özellikle orta sahada iyi bir 6 numaranın büyük eksikliğini yaşayan Trabzonspor, bu bölge için Antalyaspor'a devre arasında gelen ve performansıyla büyük beğeni toplayan 30 yaşındaki Brezilyalı ön libero Fernando Lucas Martins'i aldı. Menajeriyle temase geçilen Fernando için bordo mavililer fiyat araştırması yapıyor.

Mounir sürprizi

Trabzonspor'un Süper Lig'den gündemine gelen sürpriz isim ise küme düşen Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki Fas asıllı Fransız sol kanat oyuncusu Mounir Chouiar. Nwakaeme'nin durumuna göre bu bölgeye transfer yapmayı planlayan bordo mavililer, kiralık olarak forma giydiği Yeni Malatyaspor'da 27 maçtaki 4 gol ve 4 asistlik performansıyla dikkat çeken Mounir'i listesine aldı. 

 

Trabzonspor yönetimi, Fransa 2. Lig takımlarından Dijon'un futbolcusu olan güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan 23 yaşındaki futbolcunun menajeri ile temasa geçerek ön araştırma yaptı. Abdullah Avcı'nın kararına göre Fransız oyuncu için temaslar hızlandırılacak.

Senin için hazırladığımız haberler