Trabzonspor, Mislav Orsic ile Bruno Petkovic Transferi İçin Düğmeye Bastı

Orhan Gülek
09.06.2023 - 10:49 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 10:57

Gelecek sezonda takımı yenilemek için düğmeye basan Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor'da Mislav Orsic ile Bruno Petkovic için görüşmeler olumlu ilerliyor.

Trabzonspor, Mislav Orsic ile Bruno Petkovic Transferi İçin Düğmeye Bastı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu 57 puanla 6. sırada tamamlayan Trabzonspor, bu sene beklenen performansı gösteremedi. Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak ve şampiyonluğun favorisi olmak isteyen bordo-mavili ekip, bu doğrultuda 2 bomba birden patlatmak için vitesi yükseltti.

Trabzonspor'da tek gündem; Orsic ile Petkovic transferi

Gelecek sezonda takımı yenilemek için düğmeye basan Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor'da Mislav Orsic ile Bruno Petkovic için görüşmeleri sıklaştı.

Orsic'e kiralama teklifi

2022- 23 sezonunun devre arasında Southampton'a transfer olan Orsic, takımı küme düşünce ayrılık gündeme gelirken Fırtına, her iki kanatta da oynayabilen Hırvat futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi ile masaya oturdu.

İngilizler ayrılığa sıcak bakarken oyuncu da Bjelica faktörü ile Trabzonspor'a olumlu sinyal verdi.

İlgini Çekebilir
Trabzonsporlu yıldıza talip çıktı! 4 takım birden...
Habere Git

Petkovic transferi bitmek üzere

Bordo-mavililerin masada olduğu bir diğer isim Bruno Petkovic için de görüşmeler iyi yönde ilerliyor.

28 yaşındaki golcünün Dinamo Zagreb'ten ayrılmaya sıcak baktığı ve eski hocası Bjelica ile Trabzon'da buluşarak kariyerinde yeniden çıkış istediği öğrenildi. Oyuncunun, Hırvat kulübü ile 1 sezon kontratı kalması nedeniyle bordo- mavililerin eli güçlenirken teknik direktör Nenad Bjelica da iki eski öğrencisi ile sık sık görüşerek arayı soğutmuyor.

Petkovic'in performansı

Şu anda Hırvat Milli Takımı ile kampta olan Petkovic bu sezon Zagreb’de 28 lig maçında 10 gol attı, 7 de asistlik katkı sağladı. 

Mislav Orsic'in performansı

Devre arasında transfer olduğu Southampton'ta yalnızca 5 maçta görev alabilen Mislav Orsic ise bu karşılaşmaların 3 tanesine ilk 11'de başlayabildi. 30 yaşındaki kanat oyuncusu skor katkısında bulunamadı. 

Senin için hazırladığımız haberler