Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı, İstanbulspor Maçında Gol Attı!

Akın Ungan
22.01.2023 - 19:42 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 20:13

Süper Lig'de Trabzonspor ile İstanbulspor karşılaştı. Bordo-Mavililer'in yıldızı Yusuf Yazıcı takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı, İstanbulspor Maçında Gol Attı!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Akyazı'da oynanan mücadelede Bordo-Mavililer, 33. dakikada Yusuf Yazıcı'nın attığı golle öne geçti.

Son haftalarda eskiyi hatırlattı

Daha önce Trabzonspor'da sergilediği perfornans ile Ligue 1 temsilcisi Lille'e rekor bedelle transfer olan Yusuf Yazıcı, Fransa Ligi'nde yaşadığı şampiyonluğun ardından Rusya ekiplerinden CSKA Moskova'ya kiralandı. Yarım sezon sonra Lille'e geri dönen Yusuf, sezon başında ise eski takımı Trabzon'a geri döndü. Eski futbolundan uzak görünen yıldız, son haftalarda ışık verdi.

Kupada 2 gol attı, Avcı'dan formayı kaptı

Trabzonspor'a geri döndüğünden beri performansıyla soru işaretleri oluşturan Yusuf Yazıcı, taraftara kendini hatırlattı. Yıldız futbolcu geçtiğimiz günlerde Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Ümraniyespor maçında 2 gol birden kaydetmişti. Böylece çıkışa geçen 25 yaşındaki forvet arkası, lig maçında da Abdullah Avcı'nın ilk 11 tercihi oldu.

İlgini Çekebilir
CANLI | Trabzonspor - İstanbulspor
Habere Git

Ligde de attı, taraftara koştu

Spor Toto Süper Lig'de İstanbulspor karşısına ilk 11'de çıkan Yusuf Yazıcı, mücadelenin 33. dakikasında attığı golle taraftarı coşturdu. Genç oyuncu için bu gol, ayrı bir önem taşıdı.

Nefis volesi ağlara gitti

Bordo-Mavililer'in sağ kanattan, rakip yarı alanın ortalarından kazandığı serbest vuruşta Bakasetas ortaladı. Penaltı noktası üzerinden Djaniny'nin kafayla indirdiği topa kale alanı ön çizgisinden Yusuf Yazıcı nefis bir vole vurdu. Top, yakın köşeden ağları buldu.

2019'dan beri ilk gol!

Trabzonspor'a geri dönen Yusuf Yazıcı, İstanbulspor karşısında bulduğu golle lige de geri döndü. Yusuf, uzun süre sonra ilk kez Spor Toto Süper Lig'de rakip fileleri havalandırmayı başardı. Yıldız oyuncu son olarak 2019 yılında Beşiktaş'a karşı gol sevinci yaşamıştı.

İlgini Çekebilir
Güneş'ten Mete Kalkavan'a gönderme: "Fahiş hatalar..."
Habere Git

Bileti kesilmişti

Eylül ayında Trabzonspor'a imza atan Yusuf Yazıcı, daha önce sergilediği performans ile beklentilerin altında kalmıştı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın daha önceki açıklamalarında yıldız oyuncularının forma girmesini istediği gerekirse altyapıdan genç futbolculara şans vereceğini dile getirmesi ile Yusuf'un takımdan gönderilecekler arasında girdiği iddia edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler