Trabzonspor'un yeni transferi Batista Mendy Trabzon'da!

07.09.2023 - 08:24 | Son Güncellenme: 07.09.2023 - 09:17

Trabzonspor, Ligue 1'de Angers forması giyen Batista Mendy ile anlaştı. 23 yaşındaki Fransız önlibero, sağlık kontrollerinden geçmek için Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'un yeni transferi Batista Mendy Trabzon'da!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Mavililer, önlibero pozisyonuna bir takviyede bulundu.

Trabzonspor Mendy ile anlaştı

Trabzonspor, Ligue 1 temsilcisi Angers'ta forma giyen Batista Mendy ile anlaşma sağladı. 23 yaşındaki futbolcu Fransa dışına ilk kez çıktı.

Mendy Trabzon'a geldi

Bordo-Mavililer için yola çıkan Batista Mendy, dün gece saatlerinde Trabzon'a geldi. Sağlık kontrollerinden geçecek olan futbolcu, resmi sözleşmeye imza atacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a 80 milyon Euro'luk yıldız! Beşiktaş detayı...
Habere Git

Batista Mendy'nin kariyeri

Futbola Nantes altyapısında başlayan 12 Ocak 2000 doğumlu Batista Mendy, 2019 yılında Nantes'te A takıma yükseldi. Gösterdiği performans ile dikkat çeken Mendy, 2021'de Angers'ın yolunu tuttu. Angers, Mendy transferinde bonservis bedeli ödemedi.

Batista Mendy'nin performansı

Geçen sezon 38 resmi maça çıkan Batista Mendy, takımına skor katkısında bulunamadı. 23 yaşındaki Fransız önlibero, 6 maçta sarı kart, 1 maçta ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler