"Fişini çekmek istiyorum"

10.12.2020 - 16:14 | Son Güncellenme: 10.12.2020 - 16:23

Son dakika haberleri... Trabzonspor'un geçen transfer döneminde kadrosuna kattığı Benik Afobe; Trabzonspor, Abdullah Avcı, Süper Lig, kariyeri ve gündem hakkında konuştu. İşte detaylar...

"Fişini çekmek istiyorum"

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Benik Afobe, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ligde son oynanan Sivasspor maçı hakkında konuşan Afobe hedeflerinden de bahsetti.

"Üzerine koyacağız"

1-1 berabere sonuçlanan Sivasspor maçıyla ilgili konuşan golcü futbolcu, "Sivasspor maçına kazanmak için çıkmıştık. Biz de kayıp yaşayacağımızı düşünmemiştik. İyi bir takıma karşı oynadık. 1-0 zaten bize yetmeyecek. 2-0 ya da 3-0'ı bulmak istiyoruz. Bunun üzerine çalışıyoruz. Sadece 2 puan kaybettik. 3 maçta 7 puan aldık. Üzerine koyacağız" dedi.

"Hiçbir maç kolay olmayacak"

Ligin 12. haftasında oynanacak Kayseri maçına değinen Afobe, "Bu ligde hiçbir maç kolay olmayacak. Kayserispor maçında 1-0'ı bulmak sonrasında maçın fişini çekmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Afobe süre istedi

27 yaşındaki futbolcu, "Savaşçı bir ruha sahibim. Burada bana destek olan herkese en iyisini izlettirmek istiyorum. En iyi performansı göstermek istiyorum. Sezon boyunca yaptığımı eleştirmek ve yargılamak için mayıs ayı doğru bir zaman olur. Ama o zamana kadar takımın iyi bir noktaya geldiğini herkes görecek" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler