Vitor Pereira ile Yollarını Ayıran Flamengo'nun Hedefi Jorge Jesus

Akın Ungan
11.04.2023 - 19:08 | Son Güncellenme: 11.04.2023 - 19:25

Flamengo, Vitor Pereira ile yollarını ayırdı. Brezilya Ligi temsilcisinin teknik direktör adayları arasında Fenerbahçe'den Jorge Jesus bulunuyor. Detaylar...

Vitor Pereira ile Yollarını Ayıran Flamengo'nun Hedefi Jorge Jesus

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın sözleşmesini feshetti. Pereira ile yolların ayrıldığı resmen duyurulurken, takımın yeni teknik direktör adayları da belli oldu.

Flamengo'da yeni hoca adayları

Globo'nun haberine göre Flamengo'nun teknik direktör adayları arasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Sevilla'dan ayrılan Jorge Sampaoli bulunuyor.

Avrupa Ligi'nde Sampaoli kazandı

İki teknik adam, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda karşı karşıya gelmiş, Sevilla kötü oynadığı turu geçmeyi başarmıştı. Jesus'un yönettiği Fenerbahçe, İspanya'da oynadığı ilk maçı 2-0 kaybetti. Kadıköy'de 1-0 kazanmayı başaran Sarı-Lacivertliler çeyrek finale uzanamadı.

İlgini Çekebilir
Flamengo açıkladı! Vitor Pereira ile yollar ayrıldı
Habere Git

Flamengo Jesus ile görüşmelere başladı!

Öte yandan Vene Casagrande'de yer alan haberde ise Flamengo'nun Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile görüşmelere başladığı kaydedildi.

"Sözleşmem Mayıs ayında bitiyor, sonra ne olacağını göreceğiz"

Adı daha önce Brezilya Milli Takımı ile anılan Jorge Jesus, iddialara yanıt vermişti. Jesus, "Dünyada Brezilya'ya teknik direktörlük yapmak istemeyen herhangi bir teknik direktör var mı? Benimle kimse görüşmedi. Sözleşmem Mayıs ayında bitiyor. Sonra ne olacağını göreceğiz" dedi.

Koç ile tartıştı

Jorge Jesus ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında bir tartışma yaşandığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jesus, bu iddiayı doğruladı.

İlgini Çekebilir
TFF Başkanı Büyükekşi'nin kardeşine beraat
Habere Git

"Soyunma odasında her zaman gerginlikler olabilir"

4-2 kaybedilen Beşiktaş derbisinin ardından Ali Koç'un soyunma odasına indiği, bunun üzerine başkan ile tartıştığı iddiasının kendisine sorulması üzerine Jesus, "Maçlar bittiğinde kazanamadığınızda soyunma odasında her zaman gerginlikler olabilir. Ama belirtmiş olduğum gibi ben başkanımızı çok seviyorum. Onun da beni çok sevdiğini düşünüyorum. Güzel bir arkadaşlığımız var"  dedi.

Fenerbahçe'nin başında 41 resmi müsabakaya çıkan Jorge Jesus, 28 galibiyet elde etti. Portekizli teknik adam 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak, 2.22 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler