Flamengo Taraftarı Jorge Jesus İçin İmza Kampanyası Başlattı!

İsa Kethüda
26.03.2023 - 16:33 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 16:42

Brezilya Ligi takımlarından Flamengo Kulübü'nün taraftarları, Süper Lig ekibi Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus için harekete geçti. İşte detaylar...

Flamengo Taraftarı Jorge Jesus İçin İmza Kampanyası Başlattı!

Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Flamengo'da taraftarlar takımı çalıştıran Fenerbahçeli eski teknik direktör Vitor Pereira'dan memnun değil. 

Taraftarlar Pereira ile yolların ayrılmasını istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; 1 ayda 3 kupa kaybeden Vitor Pereira ile bir an önce yolların ayrılmasını isteyen Flamengo taraftarı, harekete geçti. 

Jorge Jesus için imza kampanyası başlattılar

Pereira'nın kovulup yerine Jorge Jesus’un getirilmesi için imza kampanyası başlatıldı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den yıldız oyuncuya teklif!
Habere Git

Organizasyonu başlatan gruptan yapılan açıklamada, "Pereira ile yollar hemen ayrıldıktan sonra kumar oynamadan, Jesus’un göreve getirilmesi gerek. 

"Jesus, Fenerbahçe'den ayrılmak üzere"

Mister (Jesus), Fenerbahçe'den ayrılmak üzere. Onun gelmesi, bizi yeniden mutlu bir insan haline getirecek" ifadeleri kullanıldı.

Jesus: "Bilgim dışında pek çok haber yer alıyor"

Sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi Mayıs ayında sona erecek olan Jorge Jesus, “Benim mukavelem sezon sonunda bitiyor. Bilgim dışında pek çok haber yer alıyor. Şu anda tek düşüncem, takımının başarısı. Önümüzde kazanılmayı bekleyen bir Beşiktaş derbisi var.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş'ten Ozan Tufan ısrarı! Beşiktaş listeye aldı
Habere Git

Teknik heyet ve futbolcularımla tatilde bile sık sık telefonla konuşuyor, gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ülke Milli Takımları’na giden oyuncuların durumunu yakından izliyoruz. Sakat dönmemeleri en büyük dileğimiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ayrıca Sarı-Lacivertli renklere gönül verenlerin kendilerinden sezon sonunda büyük beklentiler içinde olduğunu da sözlerine ekleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Bunun adı Türkiye Kupası mı yoksa Süper Lig mi olur, önümüzdeki maçlarda alacağımız sonuçlar belli edecek. 

"Hedeften şaşma yok"

Ancak ben sezon başından bu yana asıl hedefimizin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu söylüyorum. Bu hedeften şaşma yok. Beşiktaş derbisi ile başlayacak olan zorlu maratonda artık puan kayıplarına tahammülümüz yok” dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş - Ümraniyespor Maçının Tarih ve Saati
Habere Git

Fenerbahçe'nin başında 39 maçta görev alan Portekizli teknik adam 26 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 85 puan topladı ve maç başına da 2.18 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler